wick-li
23.05.2017

Temperatura i wilgotność w inkubatorze Brudi Zoom.

 

 

Ziua 15 (luni)

Am deschis incubator pentru a vedea dacă totul este în regulă în interior. Setul de parametri sunt aceleași. Temperatura 37,8, umiditate 65%. Creșterea de ventilație timp de până la 30 de minute de două ori pe zi.

Ea a lucrat aerisire. În doar 30 de minute, temperatura a scăzut cu 5.3 grade. Nu sunt sigur că e mult sau puțin. Dar principalul lucru pe care aerul interior sa schimbat.

Ziua 16 (Marti)

Incubatorul funcționează ca un ceas. Șocul „Burgundy fiarei“, pentru care este posibil să se monitorizeze de la distanță a trecut deja. Dar am citit atunci că, în ziua 19 de incubare, ouăle trebuie să se mute în tava de ieșire. Ei bine, ei, de asemenea, incluse deja. Nu știu unde mi-ar trebui să le schimbe. Chiar mă gândesc la asta nu doresc să J. Deci, Ziua 19 I a lua o zi de vineri. Ie în teorie coajă Blestemat este de la 19 până la 22 zile, precum și mai mult dacă este necesar. DAR! Se pare că trebuie să fie de serviciu la birou, astfel încât să nu pierdeți un moment atât de important. De aceea, voi da sfaturi imediat (dacă, ca mine, au decis să se retragă puii din J J nu se știe niciodată): înainte de ouă de stabilire, asigurați-vă că Blestemat să înceapă săptămâna de lucru. Mai bine, probabil, luni. Atunci pui uscat vineri, puteți lua imediat mama pe dachuJ

Ziua 17 (miercuri)

Umiditatea a crescut la 70%. Un cuplu mai mult, dar nimic altceva se întâmplă. Și ce ar trebui să se întâmple?!

Ваш комментарий