Ωοσκόπιο-BR-01

Ωοσκόπιο BR-01

Ωοσκόπιο – Μια  συσκευή για τον προσδιορισμό της
γονιμοποίησης του αυγού με τη
διαύγεια, καθώς και για την παρακολούθηση
της ανάπτυξης του εμβρύου στο αυγό.

Ωοσκόπιο-BR-01ωοσκόπηση Egg  BR-01 από την εταιρεία διαφορετικό από τα ανάλογα Broody® πολύ ισχυρό φωτεινή ροή – 250 Lumen   (μονάδα στο Διεθνές Σύστημα Μονάδων (SI): στον αυλό (σύμβολο: lm? διεθνής: lm), με μικροσκοπικά διαστάσεις συγκρίσιμες με ένα στυλό διαρκείας.

Ωοσκόπιο-BR-01

Λόγω της μεγάλης ποσότητας φωτεινής ενέργειας ανά μονάδα επιφάνειας, ο χρήστης μπορεί να ωοσκόπησης  τα αυγά  (ωοσκόπησης)όλων των ειδών των πτηνών .

(Εξαιρουμένων των αυγών στρουθοκαμήλων, τα οποία απαιτούν ειδικό ωροσκόπιο με πηγή ενέργειας αυξημένης ισχύος)

 

Ωοσκόπιο-BR-01

Επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα του μοντέλου BR-01 είναι η ικανότητα να διεξάγεται η ωοκοκκική διαδικασία χωρίς να αφαιρούνται οι δίσκοι με τα αυγά από τον εκκολαπτήριο. Μια ειδική σφραγίδα από μαλακό πορώδες υλικό εξασφαλίζει την ιδανική εφαρμογή σε οποιοδήποτε σημείο του αυγού, αποτρέποντας την λάμψη και την αντανάκλαση.

Κουμπί κατά την ωοσκόπηση βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής, η οποία είναι πολύ βολικό για τον γεωργό πουλερικά άσκηση αυγά ωοσκόπησης σε περιορισμένο χώρο, σε μια διάταξη layerwise επωαστήρα των δίσκων για τα αυγά.

Ωοσκόπιο-BR-01

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ωοσκόπηση   broody ®  το BR-01 είναι η ικανότητα να ovoskopirovat αυγά στο φως της ημέρας. Με άλλα λόγια, ο χρήστης δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα σκοτεινό δωμάτιο για ωοσκόπησης – Ισχύς  BR-01  είναι αρκετό για το περιεχόμενο του αυλού των αυγών στο φυσικό φως της ημέρας.

Το ωοσκόπιο δεν απαιτεί συντήρηση. Ως πηγή ενέργειας χρησιμοποιούνται ευρέως χρησιμοποιημένες μπαταρίες AA (2 τεμ.). Η αντικατάσταση των πηγών ενέργειας διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.