Standart WaterPlus 28

Standart WaterPlus 28

Δίσκος αυτόματη επανάσταση (στροφή) τα αυγά σε επωαστήρα για ένα πραξικόπημα στη διαδικασία της επώασης των αυγών των μεγάλων ειδών πτηνών (Τουλούζη χήνα Holmogorski χήνας Γκόρκι χήνας, χήνες Linda, καθώς και μικρότερες φυλές χήνες: Gray Goose (Anseranser), χωραφόχηνα, λευκό ή Polar χήνα Sukhonos, βουνό, κοτόπουλο, χήνα του Νείλου, των Άνδεων, ορεινές χήνα, χήνα αυτοκράτορα)

standart-waterplus-28_0002_broody

Η συσκευή είναι εντελώς ανεξάρτητη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυτώρια διαφορετικών κατασκευαστών, οι διαστάσεις των οποίων επιτρέπουν την τοποθέτηση ενός δίσκου σε αυτά.

Ο δίσκος έχει χωρητικότητα 16 (οριζόντια διάταξη γιγαντιαία αυγά χήνας) και 32 (κάθετη αυγά διάταξη χήνες μικρές φυλές) και τα αυγά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοτόπουλο, αυγά πάπιας και άλλα μεσαίου μεγέθους πουλιά.

Η χρήση της επένδυσης Q28 επιτρέπει στο δίσκο να χρησιμοποιηθεί στην επώαση ορτυκιών και άλλων αυγών πουλιών παρόμοιου μεγέθους.

standart-waterplus-28_0001_broody

Ο δίσκος  Standard WaterPlus 28 είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας που αντέχουν σε υψηλή υγρασία και δεν είναι εκτεθειμένα στη διάβρωση: πλαστικό, προφίλ αλουμινίου, γαλβανισμένο πλέγμα.

Ο δίσκος Standart WaterPlus 28 είναι ο πιο ευέλικτος δίσκος , επιτρέποντάς του να χρησιμοποιηθεί στην επώαση όλων των ειδών πουλιών, εξαιρουμένης της στρουθοκαμήλου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά (παρόμοια με αυτά του δίσκου Standart 45 )

  • Τεχνικές προδιαγραφές του Standart WaterPlus 28

ΧαρακτηριστικάΣημασία
Χωρητικότητα του δίσκου / Εκτιμώμενος αριθμός αυγών, τεμ:   – Χήνα

– κοτόπουλο

– ορτύκια

 

16-2832

112

Τροφοδοσία ρεύματος220V / 12V
Ταχύτητα ζεύξης2,5 rpm
Ισχύς κινητήρα, W4
Στιγμή, kg7-8
Συνολικές διαστάσεις, m0,43×0,45×0,13
Βάρος, kg 1,05