Broody Micro 50

Το φυτώριο Broody Micro 50 είναι ένα μοντέρνο φυτώριο πτυσσόμενου σχεδιασμού με αυτόματη ρύθμιση της υγρασίας και της θερμοκρασίας. Σχεδιασμένο για επώαση 50 αυγών κοτόπουλου (πάπιας). Το κύριο χαρακτηριστικό του Micro 50 είναι ένας αποτελεσματικός υγραντήρας που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε, ρυθμίζετε και να διατηρείτε την καθορισμένη υγρασία στο θερμοκοιτίδα.

Инкубатор для яиц Micro 50

 

 

 

Το εκκολαπτήριο για τα αυγά Micro 50 αποτελείται από:

– εύκαμπτο, ανθεκτικό στη διάβρωση, πλαίσιο κατασκευασμένο από σωλήνες αλουμινίου και πλαστικά συνδετικά στοιχεία και επιτρέποντας τη συμπαγή μεταφορά του θερμοκηπίου και μειώνοντας τα έξοδα αποστολής. Τα στοιχεία σύνδεσης είναι κατασκευασμένα από πλαστικό (πολυαμίδιο), ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες και επιθετικά περιβάλλοντα.

– μονωτικό κάλυμμα θερμικής υγρασίας κατασκευασμένο από ειδικό αδιάβροχο ύφασμα ανθεκτικό στη φθορά, το οποίο επιτρέπει υγειονομικό καθαρισμό με πλύσιμο σε πλυντήριο ρούχων.

– έναν υγραντήρα τύπου γκέιζερ, ο οποίος επιτρέπει τη διατήρηση ενός προκαθορισμένου επιπέδου υγρασίας στον επωαστήρα.

– Η κυκλοφορία αναγκαστικού αέρα και η μονάδα θέρμανσης. Το σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας βασίζεται στον ελεγκτή PID (Proportional-Integral-Differentiating Controller), δηλαδή στον αυτόματο έλεγχο με ανατροφοδότηση, γεγονός που αποκλείει ακόμη και τη βραχυπρόθεσμη υπερθέρμανση των αυγών. Η ρύθμιση ισχύος έχει 255 βήματα.

– μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου που ρυθμίζει, ελέγχει και ρυθμίζει τις παραμέτρους μικροκλίματος στον επωαστήρα. (Χρησιμοποιείται αισθητήρας βιομηχανικής θερμοκρασίας και υγρασίας υψηλής ακρίβειας)

– ένα πρωτότυπο δίσκο αυτόματου πραξικοπήματος αυγών με κινητήρα. Ο δίσκος είναι εφοδιασμένος με κασέτες ματιών σχεδιασμένες να αποθηκεύουν 50 αυγά κοτόπουλου ή πάπιας (φραγκόκοτες, αυγά φασιανού). Η χρήση κασετών εξοπλισμένων με ειδική επένδυση ματιών Q28, επιτρέπει την επώαση αυγών μικρότερων φυλών πουλιών, όπως ορτύκια. Χωρητικότητα δίσκου με επένδυση Q28 – 168 αυγά ορτυκιών. Είναι επίσης δυνατή η χρήση ειδικών κασετών για αυγά χήνας. Χωρητικότητα δίσκου με κασέτες “goose”: 42 αυγά χήνας (με κάθετη διάταξη αυγών), 24 αυγά χήνας (με οριζόντια διάταξη αυγών).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Broody Micro 50 προδιαγραφές επωαστήρα

Χαρακτηριστικά Αξία
Χωρητικότητα του εκκολαπτηρίου / Εκτιμώμενος αριθμός αυγών, τεμ:
– κοτόπουλο

– ορτύκια
48-54

168

Τροφοδοσία 220v
Ισχύς επώασης (μέσος όρος / μέγιστος) 70/120 W
Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας Μέχρι <0,5 ° C
Λειτουργία συντήρησης θερμοκρασίας Αυτόματη
Λειτουργία συντήρησης υγρασίας Αυτόματη
Ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας 0.01 ° C
Ακρίβεια ελέγχου υγρασίας 0,5%
Η περίοδος περιστροφής των δίσκων 20 δευτερόλεπτα … 24 ώρες
Ακουστικοί συναγερμοί τρόπων έκτακτης ανάγκης
Υποστηρίζεται από μια πηγή χωρίς σύνδεση 12v Αρ
Ρύθμιση της θερμοκρασίας σε 30 … 40 ° C
Ρύθμιση υγρασίας μεταξύ 20 – 85%
Υγραντήρας 750 ml
Η ροή νερού στον υγραντήρα (Η = 55%) ~ 350 ml / ημέρα

Το Broody Micro 50 incubator – προορίζεται για τους λάτρεις των πουλερικών και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την αναπαραγωγή πτηνών διαφορετικών φυλών σε μικρές ποσότητες.