Broody Micro Battery 50

 

Brooma Micro Battery 50 θερμοκοιτίδα

Αυλή επώασης αυγών Broody Micro Battery

Μελαγχολικός Micro Μπαταρία 50 – αυτόματη νοικοκυριών θερμοκοιτίδα 50 αυγά που προορίζονται για αναπαραγωγή των εγχώριων και εξωτικά είδη πουλιών όπως τα κοτόπουλα, πάπιες, χήνες, ορτύκια, φραγκόκοτες, γαλοπούλες, παγώνια, παπαγάλοι, τα περιστέρια και άλλα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του εκκολαπτηρίου Micro Battery 50 είναι:

  • – Αυτόματη συντήρηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας στο θερμοκοιτίδα
  • – Αυτόματη εναλλαγή αυγών
  • – Αποτελεσματική ενυδατική κρέμα
  • – Σύστημα αδιάλειπτης παροχής ισχύος (αυτόματος τρόπος λειτουργίας για τη λειτουργία της μπαταρίας)
  • – Ελαφρύ σχεδιασμό δίπλωσης / δίπλωσης
  • – Τάση ασφαλείας 12V
  • – Καθολικός δίσκος αυτόματης περιστροφής αυγών, επιτρέποντας την απομάκρυνση αυγών πουλιών διαφορετικών φυλών.

Αυλή επώασης αυγών Broody Micro Battery

Αυτόματη συντήρηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας στο θερμοκοιτίδα

Το θερμοκοιτίδα Micro Battery 50 είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματης συντήρησης θερμοκρασίας και υγρασίας. Η ακρίβεια της συντήρησης εξασφαλίζεται από:

  • Βιομηχανικός αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας υψηλής ακρίβειας βασισμένος σε διηλεκτρικά πολυμερή χαμηλού καλίου. Ο αισθητήρας χαρακτηρίζεται από σταθερή, χαμηλή υστέρηση, θερμοκρασία και υγρασία με χαμηλή μετατόπιση. Ο αισθητήρας δεν απαιτεί βαθμονόμηση καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του, επειδή Η βαθμονόμηση του εργοστασίου αποθηκεύεται στο τσιπ αισθητήρα.
  • Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του εκκολαπτηρίου, που σχεδιάστηκε και σχεδιάστηκε από Ουκρανούς μηχανικούς. Η μονάδα ελέγχου επιτρέπει, με τη βοήθεια μόνο τριών κουμπιών, να ρυθμίσετε και να ελέγξετε τέτοιες παραμέτρους:
    • θερμοκρασίας
    • τιμές υγρασίας
    • περίοδο επανάστασης αυγών
    • διάρκεια του πραξικοπήματος
    • προγράμματα αυτόματης αναπαραγωγής για τα αυγά
  • Σύστημα PID (αναλογικός, ενσωματωμένος, μέθοδος Διαφορική) παρέχει ομαλή, χωρίς άλματα και «λυκίσκος» εξόδου και τη διατήρηση μιας προκαθορισμένης θερμοκρασίας εντός 0,2 βαθμούς.

Αυλή επώασης αυγών Broody Micro Battery

 Αυτόματη επανάσταση αυγών

Η περιστροφή των αυγών στο θερμοκοιτίδικο Micro Battery 50 παρέχει έναν αυθεντικό (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) καναπέ 50 αυγών με μεμονωμένο κινητήρα. Η συχνότητα του πραξικοπήματος μπορεί να οριστεί από 1 έως 24 ώρες. Η διάρκεια του πραξικοπήματος είναι από 20 δευτερόλεπτα έως 2 λεπτά.

Αυλή επώασης αυγών Broody Micro Battery

Αποτελεσματική ενυδατική κρέμα

Ένας υγραντήρας του τύπου που χρησιμοποιείται σε έναν επωαστήρα επιτρέπει την περιεκτικότητα σε υγρασία 65% σε λίγα λεπτά (6 λεπτά). Το αποθεματικό νερού στη δεξαμενή του υγραντήρα παρέχει αναπλήρωση νερού κάθε 3-4 ημέρες. Η μέγιστη υγρασία που επιτυγχάνεται από τον υγραντήρα είναι 85%.

Αδιάλειπτο σύστημα ισχύος

Το Incubator Micro Battery 50 διαθέτει σύστημα τροφοδοσίας από μια εφεδρική πηγή – μια μπαταρία 12V. Σε περίπτωση απουσίας του ρεύματος τάσης 220V θερμοκοιτίδα πηγαίνει αυτόματα στη δουλειά με μπαταρία. Όταν εμφανιστεί η τάση στο δίκτυο, η θερμοκοιτίδα μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία από το δίκτυο 220v. Η λειτουργία προστασίας μπαταρία θερμοκοιτίδα πραγματοποιείται από βαθιά εκφόρτιση – ηλεκτρονικά παρακολουθεί το επίπεδο εκφόρτισης της μπαταρίας και αποσυνδέει το φορτίο όταν οι κρίσιμες τιμές (10,7v).

Αυλή επώασης αυγών Broody Micro Battery

Εύκολη σχεδίαση δίπλωσης / δίπλωσης

Δομικά το επωαστήριο αποτελείται από ένα σκελετό και ένα ζεστό, ανθεκτικό στην υγρασία κάλυμμα. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ελαφρούς σωλήνες από αλουμίνιο και πλαστικά συνδετικά στοιχεία. Αυτή η λύση εξαλείφει τη διάβρωση των στοιχείων θερμοκοιτίδων σε ένα ζεστό και υγρό περιβάλλον. Ένα ισχυρό και ελαφρύ αποσυναρμολογημένο σχέδιο επιτρέπει τη μείωση του μεταφερόμενου όγκου του θερμοκοιτίδα και τη μείωση του κόστους μεταφοράς.

Το κάλυμμα του εκκολαπτηρίου είναι κατασκευασμένο από ισχυρό ύφασμα ανθεκτικό στη φθορά και έχει σχεδιαστεί για πολλά χρόνια λειτουργίας.Η απολύμανση και ο καθαρισμός του καλύμματος πραγματοποιούνται σε ένα πλυντήριο ρούχων.

Τάση ασφαλείας 12v

Όλα τα στοιχεία του εκκολαπτηρίου Micro Battery λειτουργούν με τάση 12V, η οποία είναι απόλυτα ασφαλής για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα.

Παγκόσμιος δίσκος αυτόματης πραξικοπήματος αυγών

Αυτόματη αυγά επανάσταση κεκλιμένου επιπέδου αποτελείται από ψευδάργυρο, πλαστικό και αλουμίνιο στοιχεία δεν είναι επιρρεπείς στη διάβρωση. Η αρχική ανάπτυξη της Ουκρανίας μηχανικούς επιτρέπει, χωρίς αλλαγές, εμφανίζοντας ένα είδος πουλιού με διαφορετικά αυγά μέγεθος από ορτύκια (χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ένθετο για τα αυγά ορτυκιού) με τις χήνες.

Ο κινητήρας του δίσκου είναι εφοδιασμένος με μειωτήρα, ο οποίος επιτρέπει την ομαλή περιστροφή των αυγών με ταχύτητα 4,5 περιστροφών ανά λεπτό.

 

Το Broody Micro Battery 50 έχει σχεδιαστεί ειδικά για πουλερικά που ασχολούνται με την αναπαραγωγή μικρών πουλερικών.

Καταγράψτε τις προδιαγραφές επωαστήρων MICRO Battery 50

ΧαρακτηριστικάΣημασία
Χωρητικότητα του εκκολαπτηρίου / Εκτιμώμενος αριθμός αυγών, τεμ:- κοτόπουλο

– ορτύκια (όταν χρησιμοποιείτε το ένθετο Q28)

48-54

168

Τροφοδοσία ρεύματος12ν
Χωρητικότητα του επωαστήρα (μέσο / μέγιστο)45/85 W
Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίαςΈως <0.4 ° C
Λειτουργία συντήρησης θερμοκρασίαςΑυτόματη
Λειτουργία συντήρησης υγρασίαςΑυτόματη
Ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας0,01 ° C
Ακρίβεια ελέγχου υγρασίας0,5%
Περίοδος περιστρεφόμενων δίσκων1 … 24 ώρες
Ακουστικοί συναγερμοί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκηςΥπάρχουν
Αυτόματη ψύξηΌχι
Αυτόματος αερισμόςΌχι
Powered από μια αυτόνομη πηγή 12vΥπάρχουν
Τρόπος αλλαγής στην εφεδρική ισχύΑυτόματη
Λειτουργία φόρτισης μπαταρίαςΌχι
Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν λειτουργεί με μπαταρίαΌχι
Ρύθμιση της θερμοκρασίας εντός30 … 40 ° C
Ρύθμιση της υγρασίας μέσα20 – 85%
Υγραντήρας ικανότητα0,75 l
Ροή νερού στον υγραντήρα (H = 55%)~ 300 ml / ημέρα

 

Επεξεργασία