Double Micro Battery 90

Εκκολαπτήριο για αυγά Broody διπλή μικρο μπαταρία 90

Εκκολαπτήριο για τα αυγά Broody Double Micro Battery 90 έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τα νεαρά πουλερικά από τα αυγά.

Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών (πλεονεκτήματα) του Double Micro 90:

  • Αυτόματος έλεγχος υγρασίας
  • Εφεδρική μπαταρία
  • Απολύμανση και καθαρισμός του καλύμματος στο πλυντήριο
  • Αυτόματη επανάσταση αυγών
  • Αναδιπλούμενη κατασκευή

Ο μοναδικός υγραντήρας του επωαστήρα επιτυγχάνει μέγιστη υγρασία 96% σε 8 λεπτά. Ειδικό στοιχείο αντικατάστασης – το ακροφύσιο υδροαερίου μπορεί εύκολα να βιδωθεί σε οποιαδήποτε φιάλη PET για υγρά τροφίμων. Η υγρασία στο εκκολαπτήριο παρέχεται μέσω δύο εγχυτήρων: κύριων και βοηθητικών.

Η θερμοκοιτίδα μεταβαίνει σε αυτόματο τροφοδοσία από την μπαταρία (και αντίστροφα) – όταν χαθεί η τάση στο οικιακό δίκτυο, τα ηλεκτρονικά ενεργοποιούν τη λειτουργία από μια μπαταρία 12 volt.

Η απολύμανση του εκκολαπτηρίου και ο καθαρισμός του παρέχονται με πλύσιμο ενός αποσπώμενου θερμομονωτικού καλύμματος σε ένα πλυντήριο. Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό στη φθορά αδιάβροχο υλικό, το οποίο επιτρέπει μακροχρόνια χρήση (10 χρόνια).

Αυτόματο δίσκο (2 τεμ.) Είναι σχεδιασμένο για χωρητικότητα 40-45 αυγών κοτόπουλου. Εξοπλισμένο με κινητήρα με ασφαλή τροφοδοσία ισχύος 12 βολτ. Η περίοδος και η διάρκεια του πραξικοπήματος καθορίζονται από τον χρήστη χρησιμοποιώντας τη μονάδα ελέγχου θερμοκοιτίδων.

Πτυσσόμενα / αναδίπλωση σχεδιασμό θερμοκοιτίδα επιτρέπει επωαστήρα διπλωμένο σε ένα συμπαγές κουτί κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση παραταθεί.  

Εκκολαπτήριο για αυγά Broody διπλή μικρο μπαταρία 90

  Η θερμοκοιτίδα μπορούν να εξαχθούν νεοσσών ορνίθων, πάπιες, φραγκόκοτες, φασιανούς, γαλοπούλες και άλλα είδη πουλερικών με μέσες αυγά μέγεθος που ζυγίζουν 20-70 γραμμάρια.

Κατά την εφαρμογή ειδικών ένθετα (Ε28) μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δίσκο επωαστήρα κασέτα για επώαση μικρότερες φυλές των πουλερικών, το βάρος των αυγών από 9 έως 20 γραμμάρια: ορτύκια και άλλα.

Η χρήση των δίσκων με μεγαλύτερα φυσίγγια επιτρέπει την επώαση του μεγαλύτερου αυγών πουλερικών, το βάρος των αυγών 70-150 γραμμάρια, όπως χήνα (συμπεριλαμβανομένων γίγαντα φυλές).

Διπλές προδιαγραφές θερμοκοιτίδων Micro Battery 90

ΧαρακτηριστικάΣημασία
Χωρητικότητα του εκκολαπτηρίου / Εκτιμώμενος αριθμός αυγών, τεμ:   – κοτόπουλο

   – ορτύκια

 80-90

280

Τροφοδοσία ρεύματος12 in
Χωρητικότητα του επωαστήρα (μέσο / μέγιστο)90/150 W
Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίαςΈως <0,5 ° C
Λειτουργία συντήρησης θερμοκρασίαςΑυτόματη
Λειτουργία συντήρησης υγρασίαςΑυτόματη
Ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας0,01 ° C
Ακρίβεια ελέγχου υγρασίας0,5%
Περίοδος περιστρεφόμενων δίσκων20 δευτερόλεπτα … 24 ώρες
Ακουστικοί συναγερμοί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκηςΥπάρχουν
Powered από μια αυτόνομη πηγή 12vΥπάρχουν
Ρύθμιση της θερμοκρασίας εντός30 … 40 ° C
Ρύθμιση της υγρασίας μέσα20 – 85%
Υγραντήρας ικανότητα500-1200 ml
Ροή νερού στον υγραντήρα (H = 55%)~ 350-500 ml / ημέρα
  

 

Η διπλή μικροσκοπική μπαταρία επώασης 50 – προορίζεται για τους λάτρεις πουλερικών που ασχολούνται με αναπαραγωγή πτηνών διαφορετικών φυλών σε ιδιωτικές εκμεταλλεύσεις.