Ζοom 42X4

    Θερμοκοιτίδα Zoom 42X4 – μια σύγχρονη υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονική συσκευή σχεδιασμένη για την επώαση των αυγών των εγχώριων και εξωτικά είδη πουλιών, όπως κοτόπουλα, πάπιες, χήνες, γαλοπούλες, ορτύκια, φασιανούς, φραγκόκοτες, περιστέρια, παπαγάλους, παγώνια, κ.λπ. Λόγω του υψηλού επιπέδου της θερμοκοιτίδας αυτοματισμού Zoom 42H4 επιτρέπει. η όλη διαδικασία της επώασης με την ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση.

Инкубатор-конструктор автоматический Broody Zoom 42X4 , Σχεδιασμός Θερμοκοιτίδα αυτόματη 42X4 μελαγχολικός Zoom

Σχεδιασμός Θερμοκοιτίδα αυξημένη εκκολαπτικότητα:

Χαρακτηριστικά της θερμοκοιτίδας:

Aσφάλεια

ασφάλειαΤροφοδοτικά 12γ του θερμοκοιτίδα παρέχει ασφάλεια έναντι ηλεκτροπληξίας, οι άνθρωποι και τα ζώα σύμφωνα με την οδηγία Low Voltage Directive (LVD) 2014/35/EU

Αυτόματη διατήρηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας στον επωαστήρα

Αυτόματη διατήρηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας στον επωαστήρα

-Original υγραντήρα δικό του σχεδιασμό (πατέντα) σας επιτρέπει να γρήγορα (3 λεπτά!) Για να προσλαμβάνουν και να διατηρούν ένα συγκεκριμένο επίπεδο υγρασίας (95%)

-Ειδικές στοιχείο εύκαμπτα θερμαντικά κατασκευασμένο από ανθρακονήματα με ένα ελάχιστο θερμική αδράνεια του συστήματος και ένα αναλογικό ολοκλήρωμα της διαφορικής (PID) προσαρμογή αποφεύγει «λυκίσκος» θερμοκρασία και να παρέχει ένα ομοιόμορφο, λείο και σταθερό θερμοκοιτίδα του πλανήτη με ελάχιστες αποκλίσεις από τη θερμοκρασία στόχου εντός  ±0.02°C

Aυτόματη αερισμού

αυτόματη αερισμούΟ εξαερισμός του συστήματος με ένα πρόσθετο ανεμιστήρα να αερίζεται αυτόματα το εκκολαπτήριο για το χρήστη και να προσδιορίζουν τη διάρκεια περιόδου (αναγκαστική απομάκρυνση των «κακών» αέρα, με ταυτόχρονη φράχτη «φρέσκο» και μείωση θερμοκοιτίδα θερμοκρασία)

Αυτόματη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λειτουργία της μπαταρίας

Αυτόματη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λειτουργία της μπαταρίαςΌταν απενεργοποιείτε το εκκολαπτήριο 220V μεταβαίνει αυτόματα στον τρόπο λειτουργίας του αυτοκινήτου (ή οποιαδήποτε άλλη) της μπαταρίας 12. Στην κανονική λειτουργία AC έλεγχο θερμοκοιτίδα μονάδα 220b λειτουργεί ως φορτιστής «έξυπνη» μπαταρία.

Προστασία των αυγών από υπερθέρμανση

Προστασία των αυγών από υπερθέρμανση

Όταν υπερβαίνει την τιμή της θερμοκρασίας συναγερμού καθορίζεται από το χρήστη (με ακρίβεια 0,1 ° C) περιλαμβάνει πρόσθετες ανεμιστήρα εξάτμισης, παρέχοντας ταχεία αποτελεσματική ψύξη του επωαστήρα σε μία προκαθορισμένη θερμοκρασία. Είναι αναγκαίο για την περίοδο έντονης αυγών έκλυσης θερμότητας στα τελικά στάδια της επώασης.

Η ελάχιστη διαφορά θερμοκρασίας

Minimal πτώση της θερμοκρασίας σε επωαστή

Το σύστημα αερισμού (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) και θέρμανση (θερμαντικού στοιχείου πρωτότυπο μεγάλο τετράγωνο) δίνει μια ομοιόμορφη κατανομή των τιμών της θερμοκρασίας πάνω από το σύνολο του όγκου. (Η διαφορά θερμοκρασίας σε οποιοδήποτε σημείο στον επωαστήρα t <0,3 ° C (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος: 21 ° C και υγρασία: 75%)

Αφαιρούμενων δίσκων αυτόματη αυγά πραξικόπημα με κασέτες

Αφαιρούμενων δίσκων αυτόματη αυγά πραξικόπημα με κασέτες

Eυέλικτο πτυσσόμενο δίσκο με τον κινητήρα και κασέτες για τους διάφορους τύπους των αυγών που χρησιμοποιούνται στην θερμοκοιτίδα. (Κοτόπουλο, πάπια, ορτύκια, γαλοπούλα, χήνα, κλπ). Οι ταινίες πλέγματος παρέχουν την πιο ευνοϊκή θερμοκρασία και τον τρόπο την υγρασία και την εναλλαγή του αέρα για τα αυγά.

Πτυσσόμενο περίβλημα

Πτυσσόμενο περίβλημα

Στέγαση θερμοκοιτίδα αποτελείται από ένα ελαφρύ ανθεκτικό πτυσσόμενο πλαίσιο αλουμινίου και αδιάβροχο θερμότητα μονωτικό περίβλημα. Υγειονομικά θεραπεία κάλυμμα μπορεί να διεξαχθεί μέσα στο πλυντήριο.

Απομακρυσμένη παρακολούθηση των παραμέτρων

Απομακρυσμένη παρακολούθηση των παραμέτρωνWI-FI μονάδα θερμοκοιτίδα παρέχει έλεγχο της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της μπαταρίας, θερμοκοιτίδα δύναμη μέσω Ίντερνετ.

Автоматический инкубатор Broody Zoom

Πρόσθετες επιλογές

Πρόσθετες επιλογέςΗ θερμοκοιτίδα είναι εξοπλισμένο με ειδική δίσκους αναδίπλωση πολυπροπυλενίου που απαιτείται για επώαση.