Ovoscope-BR-01

Ovoscopul BR-01

Ovoscop – Un dispozitiv pentru determinarea 
fertilizării oului prin transluență 
și, de asemenea, pentru monitorizarea 
dezvoltării embrionului din ou.

Ovoscope-BR-01Ou lustruirii  BR-01 de la compania diferit de analogi Broody® flux luminos foarte puternic – 250 Lumen   (unitate în Sistemul Internațional de Unități (SI): lumenul (simbol: lm; internațional: lm), cu dimensiuni miniaturale comparabile cu un pix.

Ovoscope-BR-01

Din cauza cantității mari de energie luminoasă pe unitatea de suprafață, utilizatorul poate lustruirii  oua  (lustruirii) din toate speciile de păsări .

(Cu excepția ouălor de struț, care necesită un ovoscop special cu o sursă de putere de creștere a puterii)

 

Ovoscope-BR-01

De asemenea, un avantaj important al modelului BR-01 îl reprezintă capacitatea de a efectua ovoscoparea fără a scoate tăvile cu ouăle din incubator. O garnitură specială de material poros moale asigură o potrivire ideală pentru orice punct al ouălor, împiedicând strălucirea și strălucirea.

Butonul pentru includerea unui ovoscop este situat în partea finală a dispozitivului, care este foarte convenabil pentru un păsător care transportă ouă într-un mediu înghesuit, direct într-un incubator cu un aranjament de podea de ouă.

Ovoscope-BR-01

Un avantaj important al lustruirii   cloșcă ®  BR-01 este abilitatea de a ovoskopirovat ouă la lumina zilei. Cu alte cuvinte, nu este necesar ca utilizatorul să creeze întuneric în cameră pentru efectuarea ovoscopului – puterea  BR-01 este  suficientă pentru a curăța conținutul ouălor în lumina naturală.

Ovoscopul nu necesită întreținere. Ca sursă de energie, sunt folosite baterii AA (2 bucăți) utilizate pe scară largă. Înlocuirea surselor de alimentare durează mai puțin de 1 minut.