Standart WaterPlus 28

Standart WaterPlus 28

Tava revoluție automată (rândul său), ouăle în incubator pentru o lovitură de stat în procesul de incubare a ouălor de specii de păsări mari (Toulouse gâscă Holmogorski gâscă Gorki gâscă, gaste Linda, precum și rase mai mici de gâște: Grey Goose (Anseranser), Bean gâscă, alb sau Polar gâscă Sukhonos, la munte, pui, gâște de Nil, andină, Upland gâscă, împărat gâscă)

Standart-waterplus-28_0002_broody

Dispozitivul este complet independent și poate fi utilizat în incubatoare de la diferiți producători, ale căror dimensiuni permit plasarea unei tăvi în ele.

Sertarul are o capacitate de 16 (dispunere orizontală ouă gigant gâscă) și 32 (vertical ouă aspect gâște rase mici) și ouă pot fi utilizate pentru pui, ouă de rață și alte păsări mijlocii.

Utilizarea căptușelii Q28 permite utilizarea tăvii în incubarea prepelițelor și a altor ouă de păsări de dimensiuni similare.

Standart-waterplus-28_0001_broody

Tava  Standard WaterPlus 28 este fabricată din materiale de înaltă calitate care rezistă la umiditate ridicată și nu sunt expuse la coroziune: plastic, profil aluminiu, plasă galvanizată.

Tava Standart WaterPlus 28 este cea mai versatilă tavă , permițând utilizarea acesteia în incubarea tuturor speciilor de păsări, cu excepția struțului.

Caracteristicile tehnice (similare cu cele din tava Standart 45 )

  • Specificațiile tehnice ale Standart WaterPlus 28

trăsăturăvaloare
Capacitatea tăvii / Numărul estimat de ouă, buc:   – Gâscă

– pui

– prepeliță

 

16-2832

112

Sursă de alimentare220V / 12V
Viteza de cuplare2,5 rpm
Puterea motorului, W4
Moment, kg7-8
Dimensiuni totale, m0,43h0,45h0,13
Greutate, kg 1,05