brevete

 

Proprietatea intelectuală

Broody_trade_mark_patented

 

Inovațiile Broody® sunt încorporate în proprietatea intelectuală, inclusiv brevetele, mărcile comerciale și drepturile de autor. În conformitate cu dreptul internațional și legislația în vigoare a Ucrainei, și anume Legea Ucrainei „ Cu privire la protecția drepturilor la mărcile de produse și servicii“ , certificatul de înregistrare a mărcii pentru bunuri și servicii furnizate proprietarului dreptul exclusiv de a utiliza o marcă comercială înregistrată, permite o astfel de utilizare sau să interzică.

 

Tehnologiile speciale sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală.

Broody_trade_mark_patented_eggs_incubator_1Broody_trade_mark_patented_hatch_2Патент Broody на инкубатор для яиц ZOOM. Украина.

     În conformitate cu normele dreptului internațional și legislația actuală a Ucrainei, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv nerecunoașterea sau încălcarea acestui drept, implică responsabilitate.

Compania își rezervă dreptul de a utiliza toate permise de legislația procedurii Ucrainei ca o protecție non-judiciare și judiciare în reputația de afaceri Ucraina, drepturi legale pentru a mărcilor de produse și servicii, precum și alte drepturi legitime și interese, inclusiv recurgerea la aplicarea legii corespunzătoare și a altor organele de control, inițierea deschiderii de producții penale, administrative și economice și altele asemenea.