MAXI 400

Инкубатор на 400 яиц Broody MAXI 400

 

Incubator pentru 400 de oua Broody MAXI 400

Broody MAXI 400 este un incubator agricol pliabil pentru 400 de pui (ouă de rață) echipate cu toate mijloacele moderne necesare pentru incubație reușită. Capacitatea mare a incubatorului (400 ouă) face posibilă utilizarea acestuia în fermele mici angajate în creșterea păsărilor de curte. O gamă largă de accesorii suplimentare ușurează utilizarea unui incubator pentru incubarea tuturor tipurilor de păsări de curte, cu excepția struților *.

Toate părțile structurale și electronice ale incubatorului sunt proiectate cu o eficiență maximă pentru procesul de incubație.

.Cadrul pliabil al incubatorului este alcătuit din elemente de aluminiu și plastic, excluzând aspectul coroziunii într-un mediu cu temperatură și umiditate ridicată. Unitățile speciale de încălzire (aerostreamers de diferite puteri) încălzesc uniform spațiul interior al incubatorului, ținând cont de caracteristicile aerodinamice ale aranjamentului “mai multor etaje” al tăvilor.

 

Metoda proporțional-diferențial-diferențial (PID) de reglare a încălzirii cu feedback-ul exclude, chiar și “zborurile” pe termen scurt peste temperatură. Amestecarea curenților de aer și saturarea aerului cu umiditate are loc într-un compartiment special al “etajului inferior”. Aici este luat aer curat.

Incubatorul MAXI 400 este echipat cu un capac hidraulic și termoizolant, realizat din țesătură specială de poliester puternic, cu impregnare polimerică. Materialul de acoperire de înaltă calitate permite operarea incubatorului timp de cel puțin 10 ani, fără pierderi de proprietăți. Capacul permite un tratament sanitar și igienic (spălare) multiple în mașina de spălat. Utilizatorul are un acces separat, atât la dreapta cât și la stânga incubatorului – fără a fi nevoie să deschidă întregul incubator.

 

Pentru a controla “prospețimea” aerului din incubatorul MAXI 400, se utilizează un senzor de dioxid de carbon (opțional). Astfel, fermierul de păsări obține controlul asupra unui alt parametru important – calitatea aerului pentru dezvoltarea embrionilor.

Umidificatorul originalului (brevet) oferă un set de umiditate specificată în câteva minute și întreținerea acestuia la un nivel constant. Valoarea maximă a umidității este de 97%

Инкубатор на 400 яиц Broody MAXI 400

 

 

Unitatea de comandă vă permite să configurați și să modificați toți parametrii de incubare rapid și ușor:

temperatură
umiditate
perioada de întoarcere
timp de întoarcere a tăvilor
perioada de aerare
timpul de aerisire
praguri de alarmă și alarmă de temperatură în exces admisă și umiditatea
programul de incubare automată pentru speciile de păsări
Interfața intuitivă de management (cu doar trei butoane!), puteți configura toate funcțiile oamenilor de toate nivelurile de calificare, fără utilizarea de cunoștințe speciale.

Unitatea de control de afișare afișează valorile curente ale nivelurilor de temperatură, umiditate și dioxid de carbon în aer.

Incubator Modulul MAXI 400 este echipat cu Wi-Fi, prin intermediul căruia utilizatorul poate, prin intermediul rețelei de Internet pentru a controla de la distanță a parametrilor de incubare (cu redare grafică și salvarea acestora), cum ar fi:

zi de incubație
temperatura curentă (grafic)
umiditate (grafic)
putere (grafic)
Nivelul CO2
înainte de difuzare
timp pentru a transforma ouăle
Actualizarea datelor – la fiecare 3 secunde

.Incubatorul MAXI 400 folosește 9 tăvi Standart 45, fiecare dintre care găzduiește de la 40 până la 45 de ouă. 8 tăvi sunt utilizate pentru incubație de bază, tava 9 este opțională și este utilizată la încărcarea 100% (completă) a incubatorului. Acesta este conceput pentru funcția de încălzire în primele 7 zile (este îndepărtat din incubator după prima ovoskopirovaniya cu transferul de ouă în alte tăvi). Fiecare tavă (brevet) este echipată cu un motor propriu cu reductor încorporat, care permite rotirea la o viteză de 2,5 rpm.

Specificați incubatorul MAXI 400

Caracteristici Valoare
Capacitatea incubatorului / Numărul estimativ de ouă, buc:
– pui

– prepeliță (cu căptușeală Q28)
378-405

1260

Alimentare 220V
Capacitatea incubatorului (medie / maxim) 210/450 W
Uniformitatea distribuției temperaturii Până la <0,5 ° C
Modul de menținere a temperaturii automat
Modul de întreținere a umidității Automat
Precizia controlului temperaturii 0.01 ° C
Precizia controlului umidității 0,5%
Perioada de rotație a tăvilor 20 sec … 24 ore
Senzor CO2 (dioxid de carbon) Da (opțional)
Alarme sonore de moduri de urgență
Răcire în caz de urgență (protecție împotriva supraîncălzirii) Da
Răcire automată (în funcție de program) Da
Ventilație automată
Realizat de o sursă offline 12v nr
Stabilirea temperaturii în intervalul 30 … 40 ° C
Reglarea umidității în intervalul 20 – 95%
Capacitate umidificator 2,5 l
Fluxul de apă în umidificator (H = 55%) ~ 1100 ml / zi

 

 

* pentru struți TM Broody oferă un incubator de struț specializat – Broody MAXI Straus 24)