MAXI 400

Инкубатор на 400 яиц Broody MAXI 400

 

Εκκολαπτήριο για 400 αυγά Broody MAXI 400

Το Broody MAXI 400 είναι ένα εκκολαπτήριο φυτείας για 400 κοτόπουλα (αυγά πάπιας) εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα σύγχρονα μέσα για την επιτυχή επώαση. Η μεγάλη χωρητικότητα του θερμοκηπίου (400 αυγά) καθιστά δυνατή τη χρήση του σε μικρές εκμεταλλεύσεις που ασχολούνται με την εκτροφή πουλερικών. Μια ευρεία γκάμα πρόσθετων εξαρτημάτων καθιστά εύκολη τη χρήση ενός φυτωρίου για την επώαση όλων των ειδών πουλερικών, εκτός από τους στρουθοκαμήλους *.

Όλα τα δομικά και ηλεκτρονικά μέρη του εκκολαπτηρίου σχεδιάζονται με μέγιστη αποτελεσματικότητα για τη διαδικασία επώασης.

.Το πτυσσόμενο πλαίσιο του επωαστήρα αποτελείται από στοιχεία από αλουμίνιο και πλαστικό, εξαιρουμένης της εμφάνισης διάβρωσης σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας. Ειδικές μονάδες θέρμανσης (αερόστατες διαφορετικής ισχύος) θερμαίνουν ομαλά τον εσωτερικό χώρο του εκκολαπτηρίου, λαμβάνοντας υπόψη τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά της “πολυώροφης” διάταξης των δίσκων.

 

Η μέθοδος αναλογικής ενσωματωμένης διαφορικής (PID) ρύθμισης θέρμανσης με ανάδραση αποκλείει, ακόμη και βραχυπρόθεσμες “πτήσεις” από τη θερμοκρασία. Η ανάμιξη των ρευμάτων αέρα και ο κορεσμός του αέρα με την υγρασία πραγματοποιείται σε ένα ειδικό διαμέρισμα του “κάτω δαπέδου”. Εδώ, λαμβάνεται φρέσκος αέρας.

Το επωαστήριο MAXI 400 είναι εξοπλισμένο με ένα θερμομονωτικό κάλυμμα από υγρασία, κατασκευασμένο από ειδικά σκληρό πολυεστερικό ύφασμα με πολυμερικό εμποτισμό. Υψηλής ποιότητας ύφασμα κάλυψης επιτρέπει την λειτουργία του θερμοκοιτίδα για τουλάχιστον 10 χρόνια, χωρίς απώλεια ιδιοτήτων. Το κάλυμμα επιτρέπει την πολλαπλή υγιεινή και υγιεινή επεξεργασία (πλύσιμο) στο πλυντήριο. Ο χρήστης έχει ξεχωριστή πρόσβαση, τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά του θερμοκοιτίδα – χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ολόκληρο το φυτώριο.

 

Για τον έλεγχο της “φρεσκάδας” του αέρα στο θερμοκήπιο MAXI 400, χρησιμοποιείται αισθητήρας διοξειδίου του άνθρακα (προαιρετικός). Έτσι, ο κτηνοτρόφος των πουλερικών ελέγχει μια άλλη σημαντική παράμετρο – την ποιότητα του αέρα για την ανάπτυξη των εμβρύων.

Ο υγραντήρας του αρχικού σχεδιασμού (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) παρέχει ένα σύντομο σε λίγα λεπτά σύνολο προδιαγραφόμενης υγρασίας και τη συντήρησή του σε σταθερό επίπεδο. Η μέγιστη τιμή υγρασίας είναι 97%

Инкубатор на 400 яиц Broody MAXI 400

 

Η μονάδα ελέγχου σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα όλες τις παραμέτρους της επώασης:

θερμοκρασία
υγρασία
περίοδο ανατροπής
στροφή χρόνο των δίσκων
περίοδο αερισμού
χρόνος αερισμού
κατώτατα όρια έκτακτης ανάγκης και επιτρεπόμενες τιμές θερμοκρασίας και υγρασίας
αυτόματο πρόγραμμα επώασης για είδη πτηνών
Έξυπνη διεπαφή διαχείρισης (με μόνο τρία κουμπιά!), Σας επιτρέπει να διαμορφώσετε όλες τις λειτουργίες σε άτομα οποιασδήποτε εκπαίδευσης χωρίς να χρησιμοποιείτε ειδικές γνώσεις.

Στην οθόνη της μονάδας ελέγχου εμφανίζονται οι τρέχουσες τιμές θερμοκρασίας, υγρασίας και στάθμης διοξειδίου του άνθρακα στον αέρα.

Το θερμοκήπιο MAXI 400 είναι εξοπλισμένο με μονάδα WI-FI, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τις παραμέτρους επώασης (με σχεδίαση και αποθήκευση γραφικών), όπως:

ημέρα επώασης
τρέχουσα θερμοκρασία (γράφημα)
υγρασία (γράφημα)
ισχύς (γράφημα)
Επίπεδο CO2
πριν από τον αερισμό
χρόνο για να μετατρέψει τα αυγά
Ενημέρωση δεδομένων – κάθε 3 δευτερόλεπτα

.Το εκκολαπτήριο MAXI 400 χρησιμοποιεί 9 δίσκους Standart 45, καθένα από τα οποία φιλοξενεί από 40 έως 45 αυγά. 8 δίσκοι χρησιμοποιούνται για βασική επώαση, ο 9ος δίσκος είναι προαιρετικός και χρησιμοποιείται σε 100% (πλήρης) φόρτωση του επωαστήρα. Έχει σχεδιαστεί για τη λειτουργία της προθέρμανσης κατά τη διάρκεια των πρώτων 7 ημερών (αφαιρείται από τον επωαστήρα μετά την 1η ωοσκοπικοβραβία με τη μεταφορά των αυγών σε άλλους δίσκους). Κάθε δίσκος (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) είναι εφοδιασμένος με δικό του κινητήρα με ενσωματωμένο μειωτήρα, ο οποίος επιτρέπει στροφή με ταχύτητα 2,5 στροφών / λεπτό.

 

Διευρύνετε τις προδιαγραφές επωαστήρων MAXI 400

Χαρακτηριστικά Αξία
Χωρητικότητα του εκκολαπτηρίου / Εκτιμώμενος αριθμός αυγών, τεμ:
– κοτόπουλο

– ορτύκια (με επένδυση Q28)
378-405

1260

Τροφοδοσία 220v
Ισχύς επώασης (μέση / μέγιστη) 210/450 W
Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας Μέχρι <0,5 ° C
Λειτουργία συντήρησης θερμοκρασίας Αυτόματη
Λειτουργία συντήρησης υγρασίας Αυτόματη
Ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας 0.01 ° C
Ακρίβεια ελέγχου υγρασίας 0,5%
Η περίοδος περιστροφής των δίσκων 20 δευτερόλεπτα … 24 ώρες
Αισθητήρας CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) Ναι (επιλογή)
Ακουστικοί συναγερμοί τρόπων έκτακτης ανάγκης
Ψύξη έκτακτης ανάγκης (Προστασία υπερθέρμανσης) Ναι
Αυτόματη ψύξη (σύμφωνα με το πρόγραμμα) Ναι
Αυτόματος αερισμός
Υποστηρίζεται από μια πηγή χωρίς σύνδεση 12v Αρ
Ρύθμιση της θερμοκρασίας σε 30 … 40 ° C
Ρύθμιση της υγρασίας στην περιοχή 20 – 95%
Υγραντήρας χωρητικότητας 2,5 l
Η ροή νερού στον υγραντήρα (H = 55%) ~ 1100 ml / ημέρα

 

* για στρουθοκαμήλους Η TM Broody προσφέρει ένα εξειδικευμένο επωαστήριο στρουθοκαμήλου – Broody MAXI Straus 24)