Zoom 42X4_ro

   Incubator Zoom 42X4 – un dispozitiv electronic high-tech modern, creat pentru incubarea ouălor de specii de păsări domestice și exotice, cum ar fi pui, rațe, gâște, curcani, prepelițe, fazani, bibilici, porumbei, papagali, păuni, etc. Datorita nivelului ridicat de automatizare incubator Zoom 42H4 permite. întregul proces de incubare cu intervenție umană minimă.

Инкубатор-конструктор автоматический Broody Zoom 42X4

Incubator de proiectare a crescut eclozabilitatea:

Caracteristici ale incubatorului:

Siguranța

În condiții de siguranță pentru oameni și animale, 12 VUnitate de alimentare 12c din incubator oferă siguranță împotriva șocurilor electrice la oameni și animale în conformitate cu Directiva CE Directiva pentru tensiune joasă (LVD) 2014/35 / UE

Întreținerea automată a temperaturii și umidității

întreținerea automată a temperaturii și umidității

-Original umidificator de proiectare propriu (in curs de brevetare) vă permite să rapid (3 minute!) pentru a recruta și menține un anumit nivel de umiditate (95%)

Element de încălzire flexibil eveniment transmis din fibra de carbon, cu o inerție termică minimă a sistemului și o integrală proporțională diferențială (PID) ajustare evită „hamei“ temperatură și să asigure o uniform, neted și stabil incubator încălzirea cu abateri minime de la temperatura țintă din cadrul  ±0.02°C

Ventilație automată

ventilație automatăVentilația sistem cu un ventilator suplimentar pentru a ventila automat incubator pentru utilizator și specifică durata perioadei (eliminarea forțată a aerului „rău“, cu gard simultane „proaspete“ și scăderea temperaturii incubator)

Modul de viață automată a bateriei

Modul de viață automată a baterieiCând opriți incubator 220V/110V comută automat în modul de funcționare a mașinii (sau oricare alta) a bateriei 12. În modul normal de curent alternativ de control incubator unitate 220B funcționează ca un „inteligent“ încărcător de baterie.

Protecție împotriva supraîncălzirii ouălor

Protecție împotriva supraîncălzirii ouălor

La depășirea valorii temperaturii alarmei setate de utilizator (cu o precizie de 0,1 ° C) include ventilator suplimentar de evacuare, asigurând răcirea rapidă eficientă incubator la o temperatură predeterminată. Este necesar pentru perioada de ouă intense de eliberare a căldurii în etapele finale de incubare.

Scădere a temperaturii minime în Incubator pentru

Scădere a temperaturii minime în Incubator pentru

Sistemul de ventilație (patent) și încălzire (element de încălzire pătrat originală mare) conferă o distribuție uniformă a temperaturii valori peste întregul volum. (Diferența de temperatură în orice punct din incubator t <0,3 ° C (la temperatura mediului: 21 ° C și umiditate: 75%)

Tăvi detașabile ouă automate de lovitură de stat cu casete

Tăvi detașabile ouă automate de lovitură de stat cu casete

Tava pliabil versatil cu motor si casete pentru diferite tipuri de ouă utilizate în incubator. (Pui, rațe, prepelițe, curcan, gâscă, etc.). Benzile cu ochiuri furnizează temperatura cea mai favorabilă și modul de umiditate și schimb de aer pentru ouă.

Incubator pentru corp pliabilă

Incubator pentru corp pliabilă

Carcasă Incubator pentru constă dintr-un cadru usor durabil pliabil din aluminiu rezistent la apa si manta termoizolatoare. Tratamentul sanitar de acoperire poate fi efectuată în mașina de spălat.

Parametrii de incubare de control la distanță

Parametrii de incubare de control la distanțăWI-FI Modulul incubatorul asigură un control al temperaturii, umidității, bateria, Incubator pentru de putere prin intermediul internetului.

Автоматический инкубатор Broody Zoom

Echipament suplimentar

Continutul pachetuluiIncubatorul este echipat cu tăvi speciale de pliere polipropilenă necesare pentru incubație.