Broody Micro 50

Broody Micro 50 incubator este un incubator modern de proiectare pliabilă cu reglare automată a umidității și temperaturii. Proiectat pentru incubarea a 50 de ouă de pui (rață). Caracteristica principală a Micro 50 este un umidificator eficient care vă permite să setați, reglați și mențineți umiditatea specificată în incubator.

Инкубатор для яиц Micro 50

 

Incubatorul pentru ouă Micro 50 constă din:

– cadru ușor de încovoiat, rezistent la coroziune, realizat din tuburi din aluminiu și elemente de conectare din plastic și care permite transportul compact al incubatorului și reducerea costurilor de transport. Elementele de legătură sunt realizate din plastic (poliamidă), rezistente la temperaturi ridicate și medii agresive.

– capacul izolator termic pentru umiditate, realizat dintr-o țesătură rezistentă la uzură, rezistentă la uzură, care permite curățarea igienică prin spălarea într-o mașină de spălat.

– un umidificator de tip gheizer care permite menținerea unui nivel predeterminat de umiditate în incubator.

– Circulația aerului forțat și unitatea de încălzire. Sistemul de control al temperaturii se bazează pe controlerul PID (Controler proporțional-integrator-diferențiator), și anume, control automat cu feedback, ceea ce exclude chiar supraîncălzirea ouălor pe termen scurt. Reglarea puterii are 255 de pași.

– o unitate de comandă electronică care reglează, controlează și reglează parametrii microclimatului din incubator. (Se utilizează un senzor de temperatură și umiditate industrială de înaltă precizie)

– o tava originală de lovitură automată a ouălor cu motor. Tava este echipată cu casete cu plasă destinate să marcheze 50 de ouă de pui sau de rață (bovine, ouă de fazan). Folosirea casetelor echipate cu o garnitură specială de ochi Q28 permite incubarea ouălor de rase mai mici de păsări, cum ar fi prepelitele. Capacitatea unei tăvi cu o căptușire Q28 – 168 ouă de prepeliță. De asemenea, este posibil să se folosească casete speciale pentru ouă de gâscă. Capacitatea unei tăvi cu casete “goose”: 42 ouă de gâscă (cu aranjament vertical de ouă), 24 de ouă de gâscă (cu aranjament orizontal).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Broody Micro 50 specificațiile incubatorului

Caracteristici Valoare
Capacitatea incubatorului / Numărul estimativ de ouă, buc:
– pui

– prepeliță
48-54

168

Alimentare 220V
Capacitatea incubatorului (medie / maxim) 70/120 W
Uniformitatea distribuției temperaturii Până la <0,5 ° C
Modul de menținere a temperaturii automat
Modul de întreținere a umidității Automat
Precizia controlului temperaturii 0.01 ° C
Precizia controlului umidității 0,5%
Perioada de rotație a tăvilor 20 sec … 24 ore
Alarme sonore de moduri de urgență
Realizat de o sursă offline 12v nr
Stabilirea temperaturii în intervalul 30 … 40 ° C
Reglarea umidității între 20 – 85%
Umidificator capacitate 750 ml
Fluxul de apă în umidificator (H = 55%) ~ 350 ml / zi

Broody Micro 50 incubator – este destinat iubitorilor de păsări și profesioniștilor implicați în reproducerea păsărilor de diferite rase în cantități mici.