dublă Micro 90 bateria

Incubatorul pentru ouă Broody Double Micro Battery 90

Incubatorul pentru ouă Broody Double Micro Battery 90 este conceput pentru a îndepărta păsările tinere de fermă din ouă.

Printre caracteristicile principale (avantaje) ale Double Micro 90:

Umidificatorul unic al incubatorului atinge o umiditate maximă de 96% în 8 minute. Element special de înlocuire – duză de aer-aerator ușor înșurubată pe orice sticlă PET pentru lichide alimentare. Umiditatea în incubator este asigurată prin intermediul a două injectori: principal și auxiliar.

Incubatorul trece în modul automat în puterea de rezervă din baterie (și invers) – atunci când tensiunea din rețeaua de uz casnic este pierdută, electronica comută alimentarea de la o baterie de 12 volți.

Dezinfecția incubatorului și curățarea acestuia sunt asigurate prin spălarea unui capac izolator termic detașabil într-o mașină de spălat. Capacul este realizat dintr-un material impermeabil special rezistent la uzură, care permite utilizarea pe termen lung (10 ani).

Tava automată (2 buc.) Este concepută pentru o capacitate de 40-45 ouă de pui. Echipat cu un motor cu o sursă de alimentare de siguranță de 12 volți. Perioada și durata loviturii de stat sunt stabilite de utilizator folosind unitatea de comandă a incubatorului.

Designul pliabil / pliabil al incubatorului permite incubatorului să fie pliat într-o cutie compactă în timpul transportului sau al depozitării pe termen lung.  

Incubatorul pentru ouă Broody Double Micro Battery 90

  Incubatorul poate fi pui de ieșire de găini, rațe, bibilici, fazani, curcani și alte specii de păsări de curte cu ouă de dimensiuni medii cântărind 20-70 grame.

Atunci când se aplică inserții speciale (Q28) pot fi utilizate în tavă incubator casete pentru incubație rase mai mici de păsări de curte, greutate de ou de la 9 la 20 grame: prepelița și altele.

Utilizarea tăvilor cu casete lărgite permite incubarea ouălor de pasăre mai mari, cu o greutate de ouă de 70-150 grame, cum ar fi gâsca (inclusiv rasele uriașe).

Double Micro Battery 90 specificațiile incubatorului

trăsăturăvaloare
Capacitatea incubatorului / Numărul estimativ de ouă, buc:   – pui

   – prepeliță

 80-90

280

Sursă de alimentare12 in
Capacitatea incubatorului (mediu / maxim)90/150 W
Distribuția uniformă a temperaturiiPână la <0,5 ° C
Mod de întreținere a temperaturiiautomat
Modul de întreținere a umiditățiiautomat
Controlul preciziei temperaturii0,01 ° C
Precizia controlului umidității0,5%
Perioada de alunecare a tăvilor20 secunde … 24 de ore
Alarme sonore pentru modurile de urgențăExistă
Realizat de o sursă autonomă 12vExistă
Stabilirea temperaturii în interiorul30 … 40 ° C
Setarea umidității în interiorul20 – 85%
Capacitatea umidificatorului500-1200 ml
Fluxul de apă în umidificator (H = 55%)~ 350-500 ml / zi
  

 

Incubatorul Double Micro Battery 50 – este destinat iubitorilor de pasari care se ocupa de cresterea pasarilor de rase diferite din fermele private.