Mini Zoom 90 Baterie

Mini Zoom 90 Baterie

Incubatorul Mini Zoom 90 este proiectat pentru utilizatorii care locuiesc în zone cu întreruperi frecvente de energie. Unitatea de comandă a incubatorului este echipată cu un modul, care, dacă nu există 220v în rețea, comută automat la funcționarea bateriei de 12 volți . În același timp, incubatorul intră în modul de economisire a energiei: funcțiile auxiliare sunt dezactivate, cum ar fi umidificarea, răcirea și răsturnarea ouălor.În modul de economisire a energiei funcționează numai ventilatoarele de încălzire și de circulație. Când apare tensiunea din rețea, incubatorul trece automat la 220 de volți și începe să încarce bateria. „Inteligent de încărcare“ previne supraîncărcarea bateriei, și , prin urmare , utilizatorul poate să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța bateriei și dezactivați bornele bateriei pe tot parcursul perioadei de incubare.

Acasă incubator de ou Mini Zoom 90 Baterie

Incubator Mini Zoom 90 Bateria se referă la linia de incubatoare Mini Zoom   și are caracteristici similare cu celelalte modele din această serie, dar, în același timp, există și diferențe. Principala diferență este sistemul de alimentare. Toate electrice consumatori incubator: sisteme de încălzire, ventilatoare, motoare, lumini au o tensiune de alimentare de 12 volți ( de securitate).

Mini Zoom baterie 90 încorporează un sistem de umidificare extrem de eficiente capabil într-un timp scurt (2-5 minute) pentru a se asigura orice (30-99.9%) umiditatea din interiorul incubator. Acest sistem permite utilizatorului să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea unui set și umiditate, după deschiderea incubator.

Acasă incubator de ou Mini Zoom 90 Baterie

Tăvițele automate de răsturnare permit ouălor să se rotească în funcție de modul definit de utilizator în intervalul de la 20 secunde la 24 de ore.De asemenea, utilizatorul poate seta timpul, în timpul căruia se va efectua rotația ciclică a ouălor: de la 10 secunde la 1 oră. Turnul are loc la o rată fixă ​​de 2,5 pante pe minut.

Pentru confortul începătorilor de păsări de curte din incubatorul Mini Zoom 90 Battery, este implementat un program automat de incubare pentru găini declanșat de un singur buton.

Broody_Mini_Zoom_Battery_graf

La fel ca în seria Mini Zoom incubatorul Mini Zoom 90 Bateria are capacitatea de a controla toate setările de incubare prin intermediul internetului.Pe pagina WEB a zonei Wi-Fi, utilizatorul poate vedea următorii parametri ai incubatorului sale (a intra în interfața se realizează prin intermediul unui cod unic, care este indicat pe corp și în instrucțiunile incubator):

  • valoarea curentă a temperaturii (în ° C) + graficul modificării temperaturii în ultimele 30 de zile
  • valoarea curentă a umidității (în%) + programul de schimbare a umidității pentru ultimele 30 de zile
  • valoarea curentă a curentului (în% din valoarea maximă) + Graficul modificării puterii pentru ultimele 30 de zile
  • timp înainte de alunecarea tăvilor (ore, minute)
  • capacitatea rămasă a bateriei (în%) – în modul baterie
  • starea de încărcare a bateriei (în%) – în modul de funcționare din rețea 220v
  • timp înainte de aerisire (ore, minute)
  • Zilele de incubație (din momentul în care au fost depuse ouăle) – pentru fiecare tavă separat

 

Diagrama temperaturii de umiditate a incubatorului pentru baterie Broody Mini Zoom 90Diagrama temperaturii pentru incubatorul pentru baterie Broody Mini Zoom 90

Incubatorul standard de Mini Zoom baterie 90 este livrat cu tăvi de ouă automată revoluție Standart 45 și este proiectat pentru a raselor de ieșire de păsări , cu o dimensiune medie de ouă pentru incubație, cum ar fi găini și rațe. Cu condiția dokomplektatsii tăvi sau inserții suplimentare pot fi folosite incubator , fără nici o modificare a incuba tot felul de păsări: gâște, inclusiv gigant rase, lebede, curcani, prepelițe, struți, fazani, papagali, bibilici, și altele.

incubator Broody Mini Zoom 90 Baterie

  • Caracteristicile tehnice ale incubatorului Mini Zoom 90 Battery

trăsăturăvaloare
Capacitatea incubatorului / Numărul estimativ de ouă, buc: – pui   – prepeliță

 

 80-90280

 

Sursă de alimentare220V / 12V
Capacitatea incubatorului (mediu / maxim)50/70 W
Distribuția uniformă a temperaturiiPână la ± 0,5 ° C
Mod de întreținere a temperaturiiautomat
Modul de întreținere a umiditățiiautomat
Controlul preciziei temperaturii0,01 ° C
Precizia controlului umidității0,5%
Perioada de întoarcere a tăvilor20 secunde … 24 de ore
Durata tăvilor de cotitură10 secunde … 1 oră
Alarme sonore pentru modurile de urgențăExistă
Răcire automatăExistă
Răcirea în caz de urgențăExistă
Ventilație automatăExistă
Realizat de o sursă autonomă 12vExistă
Stabilirea temperaturii în interiorul30 … 40 ° C
Setarea umidității în interiorul20 – 99,9%
Capacitatea umidificatorului2,2 litri
Fluxul de apă în umidificator (H = 55%)~ 700-900 ml / zi
Dimensiuni totale, m0,5h0,5h0,5
Dimensiunea ambalajului, m0,5h0,3h0,25
Greutate (brut), kg7.8

Gama completă a incubatoarelor  Mini Zoom  puteți vedea  aici