wick-li
16.05.2017

Δοκιμή επώαση των αυγών.

Ελέγξτε τη θερμοκοιτίδα μελαγχολικός Zoom

Πρόλογος για την ιστορία μου

Δουλεύω δίπλα στα παιδιά γραφείο που ενάμιση χρόνο εργασίας στην ιδέα ενός σύγχρονου θερμοκοιτίδα. Έχω λίγο, καταλαβαίνω. Αλλά ήμουν ενδιαφέρονται WiFi chip στην θερμοκοιτίδα. Για μια στιγμή – Wi-Fi στο εκκολαπτήριο! Όπως καταλαβαίνετε, αυτό ρε παιδιά TM μελαγχολικός. Έτσι, από αυτά έλαβε μια πρόταση για να προσπαθήσει να φέρει τους νεοσσούς σε μια σωστή εκκολαπτήριο στο γραφείο. Ποιος ποτέ επώασης στο γραφείο! Η ιδέα μου φάνηκε αστείο ως παιδί, είχαμε επίσης hoz.dvor τη χώρα. Κάτι που ξέρω για τα κοτόπουλα J

Η πρόταση έγινε δεκτή και τώρα, μετά τον Μάιο, υπήρχε ένα κουτί στο γραφείο μου στο γραφείο.

Broody_Zoom_packing

 

Συμφωνήσαμε ότι η πληρωμή «ενοικίαση» θερμοκοιτίδα, που περιγράφουν τη διαδικασία όσο μπορώ και να περάσει τους να δημοσιεύσουν σε ένα blog.

Έτσι, μένει να αναπτύξει το πρόγραμμα επώασης. Διάβασα τα σχόλια των σημαντικών και έμπειρους εκτροφείς πουλερικών … καλά, τι να πω; Όλα τα προγράμματα είναι διαφορετικά, μερικές φορές πολύ διαφορετικά. Είναι ενωμένοι από ένα πράγμα: 1ο υγρασία εβδομάδα αυξήθηκε, τις επόμενες ημέρες – το μέσο όρο, και τις τελευταίες ημέρες – αυξημένη. Θερμοκρασία – η πρώτη ημέρα αυξήθηκε, και στη συνέχεια, μέχρι την εκκολαφθεί σταθερή. Στο τέλος – σε χαμηλά επίπεδα. Scatter από διαφορετικούς ανθρώπους σε ± 0,5-0,7 ° C

Ως εκ τούτου, η ομάδα αποφάσισε να κάνει ένα πρόγραμμα για τη διαίσθησή σας. Ιδού τι συνέβη:

Πρόγραμμα επώαση αυγών
Πρόγραμμα επώαση αυγών μελαγχολικός ζουμ

 

1 ημέρα επώασης. Επιλογή και τα αυγά για τον. (Bp)

Συλλέξαμε το εκκολαπτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες. Ξέραμε στο χωριό πήρε 100 κομμάτια των απλών αυγά κότας σε ένα καλάθι. Απολυμαίνονται με ένα διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου, που αγοράζονται την ίδια ημέρα στο φαρμακείο. Ενώ το τρίψιμο τα αυγά, απωθώντας αυτά τα αυγά, το κέλυφος των οποίων ήταν τραχύ, προφανώς μικρά αυγά, και εκείνα που φάνηκε να μας ραγίσει. Ως αποτέλεσμα, υπόλοιπα 94 αυγά. Αυγά στην κασέτα του κυττάρου, δηλαδή, μεταξύ των νευρώσεων. Αν και η γνωστή μέθοδος τη γέννηση των αυγών και κοντά στον άλλο, και στη θέση του, αν παραμένει, με την άκρη του δίσκου βάλει ένα κομμάτι από αφρώδες ελαστικό. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του πως είναι πιο βολικό. Είμαστε καθοδηγείται από την ιδέα ότι η κυκλοφορία μεταξύ των αυγών σε μια τέτοια κατάσταση θα ήταν καλύτερη. Αυτή τη συμβουλή: την εγκατάσταση των δίσκων από πάνω προς τα κάτω. δηλαδή ένα ανώτερο πρώτο δίσκο, και στη συνέχεια το δεύτερο και ούτω καθεξής. Έτσι απλά πιο εύκολο να J

Brudi στοιχεία θερμοκοιτίδα

 

Φορτώσαμε τα αυγά στις 16:45. Λένε ότι αν το φορτίο αυγό το βράδυ, Cursed κέλυφος ξεκινά το πρωί και θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Και αν το πρωί, στη συνέχεια να αρχίσει Καταραμένο το βράδυ, και θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη νύχτα. Έτσι για να δοκιμάσει αυτή τη θεωρία.

Αν ο κατασκευαστής συνιστά πλήρωση του υγραντήρα με αποσταγμένο νερό, αποδείχθηκε δεν είχαμε, έχουμε πληκτρολογήσει το νερό της βρύσης. Δεν ελπίζω τίποτα κακό θα συμβεί.

Το ρυθμίσεις που υγρασία 60%, η θερμοκρασία ήταν 37,8. Περιστροφή αυγά 4 φορές την ημέρα, διάρκεια 2 λεπτών. Είναι απίθανο ότι ο κρόκος θα είναι μια ευκαιρία για να κολλήσει στο κέλυφος! Ο αερισμός κατά το πρώτο στάδιο της επώασης, δεν χρειαζόμαστε. αισθητήρα «Αερόστατο» εγκαθίσταται στο δεύτερο δίσκο από το κάτω μέρος. Αν και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε διαθέσιμο χώρο.

Η προκαθορισμένη υγρασία βγαλμένα σχεδόν αμέσως. Αυτό που πραγματικά εξέπληξε! Κοίταξε μέσα από ένα παράθυρο, παφλασμοί σιντριβάνι, υγραντήρα επιπλέει τέλεια! Ο ατμός συλλαμβάνεται ανεμιστήρα και εξαπλωθεί σε όλη την θερμοκοιτίδα.

WiFi προσαρμόσιμη οδηγίες. Το τηλέφωνο Andriod (αυτό αποτελεί προϋπόθεση, τίποτα κρίσιμη φυσικά) βρέθηκε το απαιτούμενο δίκτυο WiFi. Σύνδεση. Στη συνέχεια, ήταν απαραίτητο να εισάγετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του router μου. Ακόμη και είχε ένα σημειωματάριο με τους κωδικούς πρόσβασης έψαχναν για σίγουρα δεν είναι λάθος J. Όλα τα έκανε ακόμη πήραν μερικά βήματα και είστε έτοιμοι! Τα προβλήματα δεν γίνονται. Και τώρα η διασκέδαση. Ιστοσελίδα broody.net, εξαψήφιο κωδικό, και ιδού, έχω σχετικά με τα δεδομένα της οθόνης του υπολογιστή και την οθόνη της θερμοκοιτίδας. Τώρα, το κύριο πράγμα που πρέπει να συνηθίσουν σε αυτό το εκκολαπτήριο μπορεί να παρακολουθείται από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Χρονοδιάγραμμα ενέργειας θερμοκοιτίδα μελαγχολικός ζουμ

 

Θερμοκοιτίδα με αυγά ξεκίνησε χωρίς ρελαντί. Η επιθυμητή θερμοκρασία με σχεδόν μια ώρα. Άνοιξε την θερμοκοιτίδα, άγγιξε σωλήνες από αλουμίνιο. Είναι ζεστό J. Ήταν όλα ζεσταθεί! Ισχύς θερμοκοιτίδα δείχνει 43-44%, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Ας δούμε!

Στις 18.00 θα πρέπει να φύγει από το γραφείο. Κάπως φοβούνται να αφήσουν μια «μονάδα» αφύλακτο τη νύχτα, αλλά με διαφορετικό τρόπο, με κάθε τρόπο – το εκκολαπτήριο πρέπει να λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο και χωρίς διακοπή.

Ваш комментарий