wick-li
18.05.2017

Incubator_broody_zoom_ umidificator

 

Ziua 2 (Marti)

Ea a venit la birou mai devreme (07:30) și imediat incubator – nici o schimbare, cu excepția faptului că câteva picături de apă de pe partea de jos în apropierea umidificatorul. Inginerul mi-a avertizat că o băltoacă mică pe partea de jos – acest lucru este normal.

incubator_broody_zoom_

!Neobișnuiți pentru a rula la incubator și arată J. Dar uite rămășițele. Temperatura și umiditatea menține constant. Pe ecranul computerului, un astfel de program RIM netedă. Stabilitate !!! incubator_broody_zoom_

 

Tocmai am primit atunci când a lucrat aerisirea. Ieri am scris că nu am instalat ventilație. Este. Cu toate acestea, valoarea minimă a programului este setat ca 1 minute de ventilare la fiecare 24 de ore. Aici sunt 1 minut am văzut. Aprins butonul roșu de pe panoul de comandă – răcire. Și pe partea din spate a incubatorului, dacă ai pus o mână la găuri, a simțit fluxul de aer cald. Prin urmare, funcția de răcire a incubator funcționează.

Setările nu sunt modificate. Apa din umidificator este încă și mai mult de jumătate din volumul său, de sus în sus nu are nici un sens.

incubator_broody_zoom_

Ваш комментарий