wick-li
19.05.2017

WIFWIFI în incubator: laptop, telefon, tableta

Ziua 6 (Sat)

Am fugit în dimineața la birou, chiar dacă producția. Peste WiFi arată totul este în regulă, totul funcționează, dar este mai bine pentru a vedea totul cu ochii tai?! Acum, primul lucru pe care îl faci înainte de a merge la culcare și dimineața, trezirea, se verifică pentru a vedea modul în incubator.

Ce zi de incubare nota pe un calendar agățat pe perete. În aceeași notă, și setările de date, astfel încât să nu uite nimic. Curând ouăle straluceasca mai este necesară.

Calendar incubarea pui la birou. [/ caption] Nu am putut rezista și a decis să se uite în interiorul incubator. Capac Fabric toate ude. Dar băltoace nicăieri. Frame toate tuburile, tăvile chiar J cald Apropo, nu am văzut tăvi de lovitură de stat. El se transformă, în general, oul?! Alarmat. Instrucțiunile găsit o combinație de taste pentru a forța o lovitură de stat. Lucrări! Aceste aceleași două minute, în ambele setări. Vodicka în umidificatorul era încă. Dolila maxim. Înainte de week-end! Cred că experiența nu mai este necesară pentru funcționarea incubatorului. Doar voi veghea și să se relaxeze J

Ziua 7 (Sun)

Nici o schimbare – duminică

Ваш комментарий