wick-li
23.05.2017

Η θερμοκρασία και η υγρασία στο εκκολαπτήριο Brudi ζουμ.

 

Ημέρα 15 (Δευ)

Άνοιξα το φυτώριο για να δούμε αν όλα είναι εντάξει μέσα. Οι παράμετροι που είναι το ίδιο. Θερμοκρασία 37.8, υγρασία 65%. Αυξημένη εξαερισμού χρόνο έως και 30 λεπτά δύο φορές την ημέρα.

Δούλεψε αερισμό. Σε μόλις 30 λεπτά, η θερμοκρασία έπεσε κατά 5,3 μοίρες. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ ή λίγο. Αλλά το κύριο πράγμα που ο αέρας στο εσωτερικό έχει αλλάξει.

Ημέρα 16 (Τρι)

Η θερμοκοιτίδα λειτουργεί σαν ένα ρολόι. Το σοκ του «μπορντό του θηρίου», για την οποία είναι δυνατή η παρακολούθηση από απόσταση έχει ήδη περάσει. Αλλά εγώ τότε διαβάστε ότι την ημέρα 19 της επώασης, τα αυγά πρέπει να στραφούν στο δίσκο εξόδου. Λοιπόν, επίσης περιλαμβάνονται ήδη. Δεν ξέρω πού θα πρέπει να τους αλλάξει. Ακόμα το σκέφτομαι δεν θέλω να J. Έτσι, Ημέρα 19 πάρω μια Παρασκευή. δηλαδή θεωρητικά Καταραμένο κέλυφος είναι από 19 σε 22 ημέρες, καλά και περισσότερο εάν απαιτείται. ΑΛΛΑ! Αποδεικνύεται πρέπει να είμαι σε υπηρεσία στο γραφείο, έτσι ώστε να μην χάσετε μια τέτοια σημαντική στιγμή. Ως εκ τούτου θα δώσω συμβουλή αμέσως (αν, όπως εγώ, αποφάσισαν να αποσύρουν τα κοτόπουλα έξω J J ποτέ δεν ξέρεις): πριν από τα αυγά, για, βεβαιωθείτε ότι Cursed ξεκινήσει η εβδομάδα εργασίας. Καλύτερα, κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα. Τότε ρίξτε ξηρό κοτόπουλο Παρασκευή, μπορείτε να πάρετε αμέσως μαμά για dachuJ

Ημέρα 17 (Τετ)

Υγρασία αυξήθηκε σε 70%. Ένα ζευγάρι περισσότερα, αλλά δεν γίνεται τίποτα άλλο. Και τι πρέπει να γίνει;!

Ваш комментарий