wick-li
23.05.2017

.

 

Ziua 22 (luni)

6-50

Dimineața m-am întâlnit 9 tsyplyatok. Înțeleg Blestemat azi nu va fi atât de rapidă. Dar eu și așa destul griji. Am schimbat hârtia de dedesubt, vodichku se schimbă frecvent. Ele sunt acum în stare proaspătă și uscate J

12-00

Alte 11 unități au deja de Bruder și vin la un sentiment al noii lumi J Totul este stabil. Mănâncă deja plin, dar un pic, de asemenea, da numai gălbenușul. schimbă în mod constant de apă.

17-00

În timpul serii tocmai am primit 6 bucăți. Cred că astăzi va fi mai puțin gunoi. Dar sa dovedit chiar mai mult. Acest lucru este bun.

23-00

Transplantată greabăn și de a lua cald într-o clocitoare la tava superioară a cinci pui, și cu un singur inferior.

La parter din stânga 4 labe de pui slab tresar activ (plecat pana dimineata). Cred că vor fi mai bine în interior. Și mai mult timp pentru încălzire. Top etaj 1 tipa a murit (transportate departe de birou). Acestea sunt lucrurile pe care eu sunt greu de suportat. Foarte îngrijorat. Singurul lucru pe care pur și simplu nu-mi place în acest experiment. 2 buc lasat sa se usuce în dimineața. Sper să nu lovi cu piciorul galeata L. Încă o dată nu vreau să experimenteze o astfel.

JGHEABURI inversat. Upper pune jos, iar în partea de jos în sus. Producătorul recomandă JGHEABURI de swap ori pe zi, deoarece tăvile sunt închise, iar circulația aerului nu este la fel de eficace ca o sită-tăvi. Înainte de a pleca acasă, am luat un alt copil în eleveuza.

Ваш комментарий