wick-li
23.05.2017

 

Ziua 9 (Marti)

Astăzi a văzut atât aprins lampa roșie de pe panoul de control. Ea a lucrat aerisire. Temperatura este coborâtă treptat, umidificatorul este oprit. De aceea, umiditatea, de asemenea, a scăzut. Nu știu ce să spun ventilării. Ventilate și toate. Dacă pui o mână în aerarea opusă orificiile de ventilație de pe peretele din spate al incubatorului – se simte fluxul de aer cald elastic. Nu există nici o îndoială că este util pentru puii de găină – aer proaspăt este util pentru toată lumea).

Am decis să urmeze graficul, ca va urca temperatura și umiditatea, și cât de mult va dura timp. Pentru tot ceea ce a durat 20 de minute. Chiar există o captură de ecran J.

Acesta a stabilit umiditatea de 60%.

(Normalizare Scale este expus timp de 20 de minute. Modul de ventilație se oprește umiditate, dar încălzind funcționează)

Ziua 10 (miercuri)

Treptat crește umiditatea. Astăzi, 65%. Acum, de multe ori mă uit în jos la umidificator. Mi se pare că apa se evaporă repede. Și în zadar … Apa din umidificatorul 2/3 (acest lucru este în cazul în care 1,6 litri) – suficient până mâine .. Puteți merge liniștit acasă să se odihnească. Uita-te acum performanța a devenit un obicei, și uneori mă întreb: ce altceva? Dar 10 zile în urmă toate se întreba de ce Wi-Fi necesară pentru incubator J.

WIFI w inkubatorze: Kontrola parametrów inkubacji
WIFI w inkubatorze: Kontrola parametrów inkubacji

 

Ziua 11 (Joi)

revoluție Crabotal, ouăle au fost răsturnate timp de 2 minute, așa cum este specificat. Balansul dintr-o parte în alta ou undeva în 45 de grade. Ruleaza – aproape nemaiauzit.

Toată ziua – incubator nici o atenție – doar de câteva ori pentru distracție, aprinde lumina și se uită pe fereastră. Totul este așa cum a fost – nici o schimbare …

Ziua 12 (vineri)

Noi întotdeauna doriți să opriți de 220 de volți – verifică activitatea incubatorului de la baterie, nu degeaba tras o greutate la etajul 2. Taiati o dată declanșată, am trecut la putere de rezervă – și totul de atunci nu a fost interesat.

Bateria z inkubatora zamyślony ZOOM
Bateria z inkubatora zamyślony ZOOM

Mâine nu a venit. Totul este calm. Numai dolila apă la maxim. În medie, la 65% umiditate 2,5 litri reumplere umidificator la fiecare 2 zile. Mai mult pentru propria liniște sufletească. Până la evaporarea completă a apei din umidificatorul nu aduc eu.

Nawilżacz powietrza inkubator zamyślony ZOOM
Nawilżacz powietrza inkubator zamyślony ZOOM

Ziua 13 (Sat), 14 (Sun) – week-end. Ea nu apare în birou. Controlează procesul casei – totul este în regulă.

Ваш комментарий