wick-li
25.05.2017
23 ДЕНЬ ИНКУБАЦИИ. Επώασης κοτόπουλων στο γραφείο.
23 ДЕНЬ ИНКУБАЦИИ. Επώασης κοτόπουλων στο γραφείο.

 

Ημέρα 23 (Τρι) – απόσυρση των κοτόπουλων

5-30

Έφτασα νωρίς. Σκέφτηκα ότι θα ήταν να καλύψει μια ορδή των κοτόπουλων, αλλά όχι. Μόνο 2 κομμάτια φυτεύονται στο brooder. Υγρασία και όλα 90%. Θα ανεγερθεί χθες ένα άλλο πλαίσιο. Έτσι, για το πολύ μικρό και φτωχό. Ίσως αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά αισθάνομαι τόσο χαλαρή που κανείς δεν βλάπτει τα παιδιά. Έμαθα για «elektronyanyu» για τα κοτόπουλα. Αυτό το βάζο 3-λίτρων, που έχει εγκατασταθεί εκεί βολβού. Ως αποτέλεσμα, η τράπεζα θερμαίνεται, και οι νεοσσοί συνωστισμός στο «νταντά», και θερμαίνεται. Ίσως νομίζουν ότι Kvochka;! 🙂 Το ενδιαφέρον πράγμα. Το κυριότερο είναι ότι οι ισχυρότερες κοτόπουλα J

13-20

Πριν από το γεύμα εκκολαφθεί άλλα 5 νεοσσούς !! Έφυγα από τους στεγνώσει στο εσωτερικό. Έβγαλα μόνο το βράδυ, και να μεταμοσχεύσει απευθείας στο brooder με μια νταντά. Είναι ακόμα υγρό. Ας θερμαινόμενα. Ελπίζω ότι κάποιος άλλος θα εκκολαφθούν, πεθαίνει. Αλλά λένε ότι είναι καλύτερα να αφήσει τα αυγά στην θερμοκοιτίδα, αν δεν εξαντλείται από τα αυγά που την επόμενη .. Και ξαφνικά;! Δεν είμαι σε μια βιασύνη, τότε ας το εκκολαπτήριο θα λειτουργήσει.

Ημέρα 24 (Τετ)

Αργότερα το απόγευμα τράβηξε έξω από το εκκολαπτήριο δύο, πολύ αδύναμη κοτόπουλα. Στα πόδια τους μόλις και μετά βίας να σταθεί. Ελπίζω ότι θα επιβιώσουν. Έβαλα ποτίζει μόνο.

Αλλά στο μεγαλύτερο Brudere, φυσικά, το χάος. Ειδικά όταν τρέφονται. Έτσι τρώνε όπως είναι τώρα. Ταΐζω τα δημητριακά, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο δεν έχω. Εξακολουθούν να δίνουν τον κρόκο. Ταΐζω κάθε δύο ώρες. Ένα τμήμα του σκούπισμα μία φορά, και μερικές φορές ακόμη και καταφέρνουν να πολεμήσουν. Ακόμα είναι «ήσυχο χρόνο», nalopayutsya και τη σιωπή. Ο καθένας κοιμάται. Έτσι χαριτωμένο J

Ημέρα 25 (Πεμ)

Τα αυγά είναι ακόμα στην θερμοκοιτίδα. Νομίζω ότι είναι απίθανο να είναι ένα κοτόπουλο. Τα υπόλοιπα 12 αυγά. Εκείνοι που φέρουν την ένδειξη «ερώτηση για» έχουν παραμείνει άθικτα, τόσο οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της ωοσκόπησης. Ειλικρινά, δεν θυμάμαι ακριβώς αυτό που συγχέονται με αυτά τα αυγά.

«order_by = «sortorder» order_direction = επιστρέφει «ASC» = «περιλαμβάνονται» maximum_entity_count = «500»]

Συμπέρασμα: πολύ απροσδόκητο ότι η πρώτη μου εμπειρία της επώασης ήταν πολύ επιτυχημένη για μένα. Ένιωσα ότι η εκκολαπτικότητα από τα αγαπημένα μου ήταν – 78%! Είναι ακόμη και για έμπειρους εκτροφείς πουλερικών, αν κρίνουμε από τα σχόλια στο Διαδίκτυο, πολύ καλά. Με την αξία της μπορεί να αποδοθεί η ευθύνη, φροντίδα και ανησυχία, και το υπόλοιπο στον παραγωγό «συνείδηση».

Πολύ περίεργο ήταν να φέρει τα κοτόπουλα, και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, στην εργασία στο γραφείο. Νωρίτερα και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι αυτό είναι δυνατό. Αλλά όπως λένε, η πρόοδος δεν στέκεται ακόμα, και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε τους γείτονες, που με έπεισε να «επικίνδυνο» πείραμα.

Το πείραμα στέφθηκε με επιτυχία – μια ολόκληρη σμήνος κοτόπουλων σπάει κατά βούληση του περιβλήματος στο χωριό. Σύντομα θα πάω provedyvat θαλάμους τους. Υπόσχεση φωτογραφίες))

Ваш комментарий