wick-li
07.08.2018
Incubatorul pe bateriile solare

Incubator cu panouri solare Broody Micro Battery 50

Cel mai mic model din rândul incubatoarelor Broody este Micro Battery 50 , conceput pentru 50 de ouă de pui. Dar , în ciuda o capacitate relativ mică, incubator are față de concurenții controlate umidificator, 12c și funcționarea în condiții de siguranță de alimentare de la sursa de alimentare de rezervă (baterie de 12 volți).

Ou-incubator-cloșcă-Micro-baterie

Pentru majoritatea țărilor din Europa și America – funcția destul de solicitantă pentru un incubator necostisitor. DAR, în lume există țări în care în zonele întregi nu există electricitate. Cu toate acestea, există o cerere pentru incubarea păsărilor de curte (pui, rațe, gâște, etc.) în gospodării.

Incubatorul Micro Battery 50 este ceea ce aveți nevoie pentru fermele de la distanță din Asia, Africa, America Latină. Acesta poate rula din panouri solare cu putere minimă.

Pentru a opera incubatorul, este suficient un panou solar cu o capacitate de 100 W și acesta este de aproximativ 1 m 2 din zonă.

Pentru a funcționa de la panoul solar, nu este necesară o reparație (* dacă tensiunea de ieșire a panoului este calculată la 12V) – pur și simplu conectați firele de rezervă la bornele de ieșire ale panoului solar, în funcție de polaritate.

Dacă panoul solar este echipat cu un încărcător încorporat, atunci prin conectarea bateriei îl puteți încărca în după-amiaza zilei de la energia solară în timp ce hrăniți incubatorul. Și noaptea, incubatorul va funcționa cu baterie.

În același mod, incubatoarele Zoom 180 și Mini Battery 90 sunt conectate la panourile solare . În acest caz, puterea de ieșire a panoului solar ar trebui să fie mai mare: 220 și respectiv 150 wați.