wick-li
16.05.2017

Testul incubarea ouălor.

Verificați incubatorul cloșcă Zoom

Prefață la povestea mea

Eu lucrez alături de băieții de birou, care lucrează de ani și jumătate pe ideea unui incubator modern. Am puțin, înțeleg. Dar am fost interesat de cip WiFi în incubator. Pentru o clipă – WiFi în incubator! După cum ați înțeles, acest baieti TM cloșcă. Deci, de la acestea a primit o propunere pentru a încerca să aducă puii într-un drept cuibar în birou. Cine eclozare vreodată la birou?! Ideea mi se părea amuzant ca un copil, am avut, de asemenea, hoz.dvor țară. Ceva ce știu despre pui J

Propunerea a fost acceptată și acum, după mai, era o cutie de pe biroul meu în birou.

Broody_Zoom_packing

 

Am fost de acord ca, plata „chirie“ incubator, am descrie procesul ca pot și să le treacă să publice într-un blog.

Astfel, rămâne de a dezvolta programul de incubare. Am citit comentarii de fermieri importanți și cu experiență de păsări de curte … ei bine, ce să spun? Toate programele sunt diferite, uneori foarte diferite. Ele sunt unite de un singur lucru: prima săptămână a crescut de umiditate, în următoarele câteva zile – media, iar ultimele zile – a crescut. Temperatura – prima zi a crescut, iar apoi, până la grajd eclozat. La sfârșitul anului – scăzut. Scatter de la persoane diferite de ± 0,5-0,7 ° C

Prin urmare, echipa a decis să facă un program de pe intuitia ta. Iată ce sa întâmplat:

Program de incubaţie ou
Program de incubaţie ou Zoom cloşcă

 

1 zi de incubare. Selecția și ouă ouătoare. (Bp)

Am colectat incubator în conformitate cu instrucțiunile. Am știut în sat a luat 100 de bucăți de ouă de pui obișnuite într-un coș. Dezinfectează cu o soluție de peroxid de hidrogen, achiziționate în aceeași zi în farmacie. În timp ce frecarea ouăle, dezbrăcarea aceste ouă, coaja de care a fost dur, în mod evident, ouă mici, iar cei care păreau să ne crăpate. Ca urmare, restul de 94 de ouă. ouă Laid în caseta celulei, de exemplu, între coaste. Deși metoda cunoscută de stabilire a ouălor și aproape unul de altul, și în loc, în cazul în care rămâne, cu marginea tăvii a pus o bucată de spumă de cauciuc. Toată lumea decide pentru sine cum este mai convenabil. Ne sunt ghidate de ideea că circulația între ouă într-o astfel de situație ar fi mai bine. sfat dreapta: instalați tăvile de sus în jos. Ie o primă tavă superioară, iar apoi a doua și așa mai departe. Deci, pur și simplu mai ușor de J

Componente de incubator brudi

 

Am încărcat ouăle de la 16:45. Ei spun că, dacă sarcina de ou în seara, Blestemat coajă începe în dimineața și va dura toată ziua. Și dacă în dimineața, apoi începe seara Blestemat, și va continua pe tot parcursul nopții. Deci, pentru a testa această teorie.

Deși producătorul recomandă umplerea umidificatorul cu apă distilată, sa dovedit că nu am, am tastat apa de la robinet. Sper că nimic rău nu se va întâmpla.

Setările set umiditate de 60%, temperatura a fost de 37,8. ouă de rotație de 4 ori pe zi, cu durata de 2 minute. Este puțin probabil ca gălbenușul va fi o șansă de a lipi de coajă! Aerisirea în prima etapă de incubare, nu avem nevoie. „Balon“ senzor instalat în a doua tavă din partea de jos. Cu toate că poate fi instalat în orice spațiu disponibil.

Umiditatea predeterminată smulsă aproape imediat. Ceea ce într-adevăr surprins! Privit printr-o fereastră, gâlgâie fântână, umidificator plutește perfect! Aburul este capturat ventilator și răspândit în întreaga incubator.

WiFi personalizate instrucțiuni. Telefonul Andriod (este o condiție esențială, orice critică, desigur) a găsit rețeaua WiFi necesară. Conectează-te. În continuare, a fost necesar pentru a introduce numele și parola router-ului meu. Chiar a avut un notebook cu parole au fost în căutarea de a nu fi confundat cu siguranță J. Toate făcut chiar și a luat câțiva pași și ați terminat! Problemele nu sunt făcute. Și acum distractiv. Site-ul broody.net, cod de șase cifre, și Voila, am pe datele ecranul computerului ca afișarea incubator. Acum, principalul lucru să se obișnuiască cu faptul că în incubator poate fi monitorizat de pe computer sau telefon.

Programul Incubatorul de putere Zoom cloşcă

 

Incubator cu ouă lansat fără ralanti. Temperatura dorită, cu aproape o oră. Deschis incubator, atins tuburi de aluminiu. Ele sunt calde J. A fost incalzit! Incubator de energie electrică arată 43-44%, nu știu ce înseamnă asta. Să vedem!

La ora 18.00 trebuie să părăsească biroul. Într-un fel frică să lase o „unitate“ nesupravegheate pe timp de noapte, dar într-un mod diferit, în nici un fel – incubator trebuie să lucreze în jurul valorii de ceas și fără întrerupere.

Ваш комментарий