wick-li
19.05.2017

Programul umiditate Incubatorul Zoom cloşcă Programul umiditate Incubatorul cloşcă Zoom [/ caption]

Ziua 3 (miercuri)

Chiar și cu un pic plictisitor!

Toate sunt de asemenea stabile. Deja obișnuiesc să se uite în telefon, la graficele de temperatură și umiditate. Încă nu am înțeles de ce există un program de putere. Dar, se pare, am înțeles mai târziu. Curiozitatea, să fiu sincer.

. panoul de Control [/ caption] cloşcă incubator

Ziua 4 (Joi)

Astăzi a văzut modul în care lovitura de stat ouă. lovitura de stat în sine este standard, desigur. Dar faptul că este posibil să se stabilească durata revoluției, se părea interesant. Am numărat cinci benzi pline de rotație. Pune durata poate fi mai mult, dar cel mai probabil va avea o omletă în cele din urmă! Dacă cineva are mai mult timp pentru a transforma peste ouă, împărtășiți experiențele?! Producătorul a oferit posibilitatea de a afișa durata rotației tăvilor „zero“ – adică în general, să declanșeze o revoluție nu va fi. Ar fi un plus în cazul în care puii sunt în aceeași tavă, fără un transplant. Dar, în acest scop, sunt tava de ieșire. Este încă să vină 🙂

umiditatea în incubator. Umidificator Broody [/ caption]

Ziua 5 (vineri)

Într-adevăr peste apa din umidificator? !!! Oameni buni, în a cincea zi !! Incredibil. Apa completat cu ajutorul unei sticle de doi litri. Cred că e mai convenabil. Pre oprit forțat umidificatorului: apăsat timp de 3 secunde „-“ butonul de pe unitatea de control. Am deschis incubator, a ridicat un ventilator suplimentar pe tubul de aluminiu (temperatura la birou am 21-22 C, ventilator suplimentar astfel încât nu avem nevoie). Acum, el nu ne împiedică pentru a obține un umidificator. Fără a deconecta umidificatorul, l-au scos afară din incubator, panta (toate așa cum se arată în instrucțiunile), și dolila apă. De asemenea, am pus-o înapoi. Nu uita crema hidratanta includ: apăsați timp de 3 secunde butonul „+“ de pe panoul de control. Asta este!

Reumplerea apă în umidificator Zoom cloşcă Reumplerea apă în umidificator cloşcă Zoom [/ caption]

Ваш комментарий