wick-li
23.05.2017

Ziua 9 (marti)

Astăzi observat cât de luminat până lampă roșie pe panoul de control. Lucrat de aerisire. Temperatura scade treptat, umidificator este dezactivată. Prin urmare, umiditatea a scăzut, prea. Nu ştiu ce să spun pentru ventilaţie.  Ventilate şi toate. În cazul în care aţi pus Palma ta în timp ce opuse de aerisire guri de aer spate incubator-l simte fluxul de aer cald elastic.  Fără îndoială, este util pentru puii de găină-fresh air este benefic pentru toţi).

Decis sa traseze graficul ca temperatura şi umiditatea vor creşte şi cât timp va dura. Toate în toate, a durat 20 minute. Chiar un screenshot de o J.

 

Găsit 60 % umiditate.

(scară normalizarea expuse 20 min.  Modul de ventilare se stinge umiditatea, dar caldura la acest lucru)

Ziua 10 (miercuri)

Treptat creste umiditatea. Astăzi 65 %. Acum din ce în ce te uiţi la umidificator. Nu cred că apa se evaporă rapid. Dar degeaba… Apa din umidificator 2/3, (acesta este locul unde 1,6 litri)-până mâine este de ajuns… Puteţi merge în linişte acasă să se odihnească. Ceas acum indicatorii deja a devenit un obicei, şi, uneori, întreb cum altfel? Şi aici sunt 10 zile în urmă, în General a fost întrebam ce Wi-Fi nevoie într-un incubator (J).

WIFI în incubator: incubare parametri de control
WIFI în incubator: incubare parametri de control

 

Ziua 11 (joi)

Ouă de lovitură de stat Crabotal transformat 2 minute, specificate. Se agită ouă de dreapta-stânga undeva pe 45 de grade. Funcţionează în linişte, aproape neauzit.

Întreaga zi-bi nu atenţia doar câteva ori, interesul incluse lumina şi privi prin fereastra. Toate, ca ea a fost neschimbat.

 

Ziua 12 (vineri)

Tot timpul vreau să dezactivaţi incubator 220 volt-verifica functioneaza pe baterie, nu e de mirare că târât această greutate la etajul 2. Deconectat odată declanşat, trecut la spate putere-toate, apoi a fost neinteresante.

Baterie cu Incubatorul ZOOM cloşcă
Baterie cu Incubatorul ZOOM cloşcă

Mâine este nu mai ajunge. Totul este calm. Dolila apa numai până la maxim. În medie la 65 % umiditate dolivaju 2.5 litri hidratant o dată la 2 zile. Mai mult pentru pacea ta de spirit.  Înainte de a completa evaporarea de apa din umidificator nu aduce.

Umidificator Incubatorul ZOOM cloşcă
Umidificator Incubatorul ZOOM cloşcă

Ziua 13 (SAT), 14 (soare)-închis. Biroul nu apare.  Monitorizarea procesului de acasă-totul este normal. 

 

Ваш комментарий