wick-li
19.05.2017

Овоскоп Broody

 

Ziua 8 (luni)

De-a lungul week-end, nimic interesant sa întâmplat. Toate în timp ce se uita la ecranul telefonului. afișa date care e slavnenko! Astăzi, raying meu plan sau lustruirii, în mod diferit. Deoarece ovoskop vine (cadou) la un incubator, atunci ganditi-va cum să lumineze ou, nu am avut. Multe mulțumiri J

Cu toate acestea, mi se pare, strălucească în ziua 8 de incubare cu întârziere, dar înainte nu am reușit. Pe ou pentru a fi vizualizate de către sistemul circulator al embrionului. Și ouăle și jumătate ar trebui să fie umplut. Sistemul circulator l-am văzut exact! Chiar și mișcarea unui ovul fertilizat! Unele ouă au fost ouă și jumătate mai întunecat decât altele. Un fel de brichetă, dar păianjenul roșu vizibil mai bine. În general, ele sunt atât de diferite. Nu-mi place să fac.

 

Prima și a doua tavă din partea de sus îndepărtată infertile. În tava pentru hârtie a treia notat marcatorul 3 ouă, care nu mi-a plăcut, „întrebare.“ Direct pe coajă. Și în partea de jos sunt 2 buc. Aceste 5 a decis să plece, deoarece nu este sigur că acestea ar trebui să respingă. Explicit “infertile” a fost de 8 buc. Au luat-o. Toate în toate, nu o inspecție de 100% a trecut – 5 + 8 = 13 buc. Dacă luăm în considerare că 6 unități a fost amânată în timpul inspecției inițiale, la marcaj. a doua săptămână de incubare ovulul a ajuns la 81, pe care am speranțe mari. Dar aceasta este doar opinia mea. Lustruirii a luat o jumătate de oră. Poate că se poate face mai rapid și J. În tot acest timp, a fost deschis incubator. Aceasta poate fi atribuită ventilație naturală. Tot la fel, este timpul pentru a aerisi.

Apoi am decis să se spele umidificatorul. puțină apă Acumulate, am scuturat, apa clătit în jos, și turnat. Complet a decis să nu se spele. E tot același fir. I a lua apă la maxim și înapoi la locul în incubator.

Modificare setări. umiditate Stabilit 50%, iar temperatura de 37,8 stâng. Dar, în zilele următoare vor crește treptat umiditatea. Lovitură de stat ouă de patru ori pe zi, cu durata de 2 minute. Astăzi a adăugat modul de ventilație. Stabilit de două ori pe zi, cu durata de 20 de minute. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a începe. Deși, se uită la el cu curiozitate, și adăugarea de apă, aer curat ajunge acolo, și așa mai departe, în cantitatea potrivită. Ei bine, nimeni nu a abrogat vecinii curios din birou, toate în timp ce vin să viziteze pentru a vedea ce fel de „fiara Burgundy“ funcționează J Și că eu nu fac în prezent J

(Grommets sunt proiectate nu numai pentru ventilație și răcire, dar dacă prea multă căldură de emisie din ouă)

Ваш комментарий