wick-li
23.05.2017

 

Temperatura și umiditatea în incubator Brudi Zoom.

Ziua 15 (Mon)

Deschis incubator, arată că totul este în regulă în interiorul. Setarile sunt toate la fel. Temperatura de 37.8, umiditate 65 %. Crescut timp de aerisire până la 30 de minute de doua ori pe zi.

Lucrat de aerisire. În doar 30 de minute, temperatura a scăzut la 5,3 grade. Nu este sigur că acest lucru este mult sau puţin. Dar principalul lucru este că aerul din interiorul s-a schimbat.

Ziua 16 (marti)

Incubatorul funcţionează ca un ceas. Şoc de "fiara" din Burgundia, care pot fi observate la distanţă a trecut deja. Dar am citit că 19 zile incubarea ouălor trebuie să se mute de la jgheaburi de descărcare de gestiune. Bine că au, de asemenea, sunt deja incluse. Nu stiu unde ar transferă-le. Chiar cred ca despre asta nu vreau j. Deci, Ziua 19 am obţinut vineri. Adică în teoria proklev de coajă vine cu 19-22 o zi, şi mai mult dacă este necesar. dar! Merge pe la birou trebuie să mă astfel încât să nu rataţi acest punct important. Deci doamnelor Consiliului imediat (daca esti ca mine, au decis să rasa pui in afara casei (J) a făcut pic J): înainte de a pune ouale, asiguraţi-vă că proklev va începe într-o săptămână. Mai bine, probabil, până luni. Apoi în vineri deja uscat pui puteţi imediat lua mama pe dachuJ

 

Ziua 17 (miercuri)

Umiditate a crescut până la 70 %. Un cuplu mai multe, dar nimic nu se întâmplă mai mult. Da si ce ar trebui să se întâmple?!

Ваш комментарий