wick-li
23.05.2017
Incubatorul de tava de ieşire Zoom cloşcă
Incubatorul de tava de ieşire Zoom cloşcă

 

Ziua 19 (vineri)

Şi aici devine interesant.  Tăvi de ieşire s-au adunat. Ele sunt albastru strălucitor, cu găuri pe laturile, astfel încât aerul umed ajunge ouăle. Este de înţeles. Chiar frumos, care a avut grijă de mine ca un consumator. Si nu am avut pentru a căuta în cutii de aceste ultime trei zile de incubare.

Incubatorul de tava de ieşire Zoom cloşcă
Incubatorul de tava de ieşire Zoom cloşcă

Deci, Adunarea tuturor tăvi de ieşire trei a luat mai mult de 5 minute j. merge uşor, sentimentul a fost că Designer de colectare. Nu stiu ce designer. Primele două tăvi, mai precis oua de top două tăvi, făcut una pin şi setaţi-l în partea de sus al doilea etaj al incubator. Ouăle de la tava a treia a transferat într-o ieşire separată şi a găsit pe același loc unde a fost. A făcut acelaşi lucru cu bara de jos. Transferă uşor, ibid. creatura de viaţă! Emoţiile copleşească.  Şi cel mai important-umiditate 85 %. O lanterna prin fereastra a vazut "baie".  Într-adevăr perechi a fost în jurul incubator!

Temperatura găsit 37,4. Oprit de ventilaţie. Twist, desigur, este lipsă. Există deja jgheaburi de descărcare de gestiune.

Găsit în incubator o mică baltă din partea de jos. A fost curios dacă este sau nu ar trebui să fie. Ajuns în situaţia ca acolo descris, în cazul în care exact ar trebui să stea crema hidratanta. Şi da, chiar şi evidenţiate în text, semnul exclamării! Anterior plătit nici o atenţie la ea. Uitat-într-adevăr, umidificator meu nu este exact în locul său. El, desigur, pe marcajul instalat, dar sfârşitul său faţă a fost pe tubul de spate cadru. Se pare că difuzor (acest ventilator principal) nu este pe deplin ar putea captura toate abur şi sparge pe incubator, şi apă, raspyljajas, diminuat imediat pe partea de jos. Apa din partea de jos a hârtie prosop, sters ei găsite, cum era de aşteptat, umidificator acum ar trebui să fie toate bine J

Uitat, într-adevăr nu există nici baltile. Toate normale. Deci, ar trebui să citiţi instrucţiunile cu atenţie J.  Când astfel umiditatea şi consumul de apă, probabil va fi mai mult. Turnat apă în umidificator. Acum suntem de aşteptare pentru pui (J)

 

 

Incubatorul de tava de ieşire Zoom cloşcă
Incubatorul de tava de ieşire Zoom cloşcă
Ваш комментарий