wick-li
23.05.2017

 

Ημέρα 22 (Δευ)

6-50

Το πρωί συναντήθηκα 9 tsyplyatok. Καταλαβαίνω Καταραμένο σήμερα δεν θα είναι τόσο γρήγορη. Αλλά εμένα και έτσι αρκετά τις ανησυχίες. Άλλαξα το χαρτί από κάτω, vodichku αλλάζει συχνά. Τώρα είναι φρέσκα και ξηρά J

12-00

Ένα άλλο 11 μονάδες τρέχει ήδη από Bruder και έρχονται σε μια αίσθηση του νέου κόσμου J Όλα είναι σταθερή. Φάτε ήδη πλήρης, αλλά λίγο, και δίνουν μόνο τον κρόκο. Αλλάζει συνεχώς νερό.

17-00

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήρε μόλις 6 κομμάτια. Νομίζω ότι σήμερα θα είναι λιγότερο σκουπίδια. Όμως, αποδείχθηκε ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι καλό.

23-00

Τα μεταμοσχευμένα μαραίνονται και να πάρει ζεστά σε brooder στην κορυφή δίσκο των πέντε κοτόπουλα, και με μία μόνο χαμηλότερη.

Στο ισόγειο αριστερά 4 αδύνατα πόδια κοτόπουλου ενεργό τράνταγμα (αριστερά μέχρι το πρωί). Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα στο εσωτερικό του. Και περισσότερο χρόνο για τη θέρμανση. Ο επάνω όροφος 1 γκόμενα έχασαν τη ζωή τους (παρασυρθεί από το γραφείο). Αυτά είναι τα πράγματα που είμαι σκληρά για να φέρουν. Πολύ ανήσυχος. Το μόνο πράγμα που εγώ απλά δεν μου αρέσει σε αυτό το πείραμα. 2 τεμ άφησε να στεγνώσει το πρωί. Ελπίζω να μην τα τινάξω L. Για άλλη μια φορά δεν θέλω να βιώσουν τέτοια.

ΔΙΣΚΟΙ αντιστραφεί. Άνω βάλει κάτω, και το κάτω μέρος προς τα πάνω. Ο κατασκευαστής συνιστά ΔΙΣΚΟΙ ανταλλαγής φορές την ημέρα, όπως οι δίσκοι κλειστά και η κυκλοφορία του αέρα δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο ένα κόσκινο-δίσκους. Πριν φύγετε από το σπίτι, πήρα ένα άλλο παιδί στο brooder.

Ваш комментарий