wick-li
23.05.2017

Ziua 22 (Mon)

6-50

Dimineata m-am întâlnit 9 cypljatok. Am înţeles proklev azi nu va fi o astfel de swift. Dar mă şi aşa îi pasă suficient. Schimbat sub hârtia, apa se schimbă frecvent.  Acum proaspete şi crisply J

12-00

Un alt buc 11 rulează la bruderu şi vin în sentimentul din lumea nouă (J) toate funcţionează stabil. Mananca deja complet, dar un pic de gălbenuş de ou, de asemenea si numai da. În continuă schimbare de apă.

17-00

Pentru seara doar sa imbolnavit din 6 piese. M-am gândit că astăzi ar fi mai mici dacă. Dar sa dovedit chiar mai mult. Place.

23-00

Replantate şi otsyhat' otogrevat'sja în brooder cu tava sus cinci pui, si doar unul din partea de jos.

La parter stânga 4 pui slab activ labe drygajut (de la stânga până dimineaţa). Cred ca im mai bine interiorul va fi. Şi mai mult timp pe incalzire. La ultimul etaj 1 pui a mers la închisoare (efectuate de birou). Asta e un fel de lucru sunt greu stand. Foarte îngrijorat. Singurul lucru pe care nu am dori a fost exact în acest experiment.  2 buc obsyhat' lăsat până dimineaţa. Sper nu l. sdohnut, din nou, atunci când aceştia nu vreau.

Tăvi de eclozionatoare schimbat locuri. Pune jos de sus şi de jos în sus. Producătorul recomandă ca swap eclozionatoare tăvi zilnic deoarece tăvi închise şi circulaţia aerului nu este cât mai eficient cu plasă tăvi. Înainte de a pleca de acasa, am un alt copil în brooder.

Ваш комментарий