wick-li
25.05.2017
23 ДЕНЬ ИНКУБАЦИИ. Inkubacji kury w biurze.
Inkubacji kury w biurze.

 

 

Ziua 23 (Marti) – retragerea pui

5-30

Am venit mai devreme. M-am gândit că ar fi să se întâlnească o hoardă de pui, dar nu. Numai 2 bucăți plantate în eleveuza. Umiditate și toate 90%. Am ridicat ieri o altă casetă. Deci, pentru foarte mici și macră. Poate că acest lucru nu este necesar, dar mă simt atât de relaxat încât nimeni nu doare copii. Am aflat despre „elektronyanyu“ pentru puii de găină. Acest borcan de 3 litri, instalat bec în acesta. Ca urmare, banca este încălzit, iar puii se înghesuie la „bona“, și încălzit. Poate ei cred că Kvochka?! 🙂 Cel mai interesant lucru. Cel mai important lucru este faptul că puii de găină mai puternice J

13-20

Înainte de prânz eclozat încă 5 pui !! Am lăsat să le usuce în interior. Am scos numai seara, si sa transplant direct în eleveuza cu o bona. Ele sunt încă umede. Să încălzit. Sper că altcineva va cloci, moare. Dar ei spun că este mai bine să lase ouăle în incubator, în cazul în care nu se scurge din ouă depuse următor .. Și dintr-o dată?! Nu sunt în grabă, apoi lăsați incubator va funcționa.

Ziua 24 (miercuri)

Mai târziu, în după-amiaza a scos din incubator cu două mai mult, pui foarte slabe. La picioarele lor abia stau. Sper că vor supraviețui. Am pus-o decât apă.

Dar, în cea mai mare Brudere, desigur, haos. Mai ales atunci când sunt hrăniți. Deci, mânca așa cum sunt acum. Mă hrănesc ca cereale, mai mult decât orice nu am. Cu toate acestea dau gălbenușul. Hranesc la fiecare două ore. O porțiune a matura o dată, și chiar uneori reușesc să lupte. Chiar este „liniște“, nalopayutsya și tăcere. Toată lumea doarme. Deci, drăguț J

Ziua 25 (Joi)

Ouăle sunt încă în incubator. Cred că este puțin probabil să fie un pui. Restul de 12 oua. Cei care sunt marcate „întrebare“ au rămas intacte, așa că temerile mele au fost confirmate în timpul lustruirii. Sincer, nu-mi amintesc exact ce am fost confuz în aceste ouă.

 

 

in total,

În prima zi de litiera (pentru mine a fost o incubare de 21 de zile) toți au ieșit 24 de pui. In al doilea – 33 buc. Și o treime din 9 bucăți, deși slab, dar toate au supraviețuit. Cel mai important lucru!

Total de 66 de bucăți de pui au părăsit satul.

P.S. si da, ultimul „culcate“ cele mai slabe găini se ridică în picioare și a supraviețuit !! Nu e de mirare am fost difuzate în jurul lor.

Tăvi. Am decis să pun înainte și după imagini. Săpunurile de apă rece de la robinet simplu, adăugând o picătură de detergent (pentru dezinfectare).

)

 

Concluzii: foarte surprinzător pentru mine că prima mea experiență a fost foarte mare succes de incubare. Am simțit că Clocirea favoritele mele a fost de – 78%! Este chiar și pentru agricultori de păsări de curte cu experiență, judecând după comentarii pe Internet, foarte bine. Prin meritele sale pot fi atribuite responsabilitatea, grijă și preocupare, iar restul producătorului „conștiință“.

Foarte surprinzător a fost de a aduce puii de găină, și chiar și în cantități mari, la lucru la birou. Mai devreme și nu am putut cred că acest lucru este posibil. Dar, așa cum se spune, progresul nu se opune în continuare, și sunt recunoscător pentru această ocazie, care mi-a dat vecinii, care m-au convins să „riscante“ experiment.

Experimentul a fost un succes – un întreg lot de pui se rupe în voie a incintei în sat. În curând mă duc provedyvat saloanele lor. Promite imagini))

Ваш комментарий